Dark River Festivalin ensimmäiset esiintyjät julki

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 15.12.2022

Juuri sopivan kokoinen, Suomen omaehtoisin ja persoonallisin pieni suuri Metallifestivaali Dark River Festival tulee jälleen, ja se järjestetään Kotkassa 10.-12.8.2023. Seitsemän 24:stä ensi vuoden esiintyjästä lyödään pöytään tänään, ja kun lisää yhtyeitä heti vuoden vaihteen jälkeen paljastetaan, on jälleen kerran selvää, että Kotkassa juhlitaan kesän Yleisöystävällisemmät Metallifestarit!

Vuosi toisensa jälkeen yleisöennätyksiään rikkova ja värikylläisellä artistikattauksellaan ihastuttava tapahtuma kutsuu jälleen raskaan musiikin ystävät Honkalan metsiin viettämään maan lämminhenkisimpiä kesänlopettajaisia. Tapahtuma jatkaa kehitystään ja maltillista kasvuaan, kuitenkaan menettämättä tippaakaan lämminhenkisyydestään.

86% kävijäkyselyymme vastanneista erittäin todennäköisesti suosittelisi tapahtumaa ystäville tai tuttaville. 79% vastanneista uskoo aivan tai melko varmasti tulevansa tapahtumaan myös ensi vuonna.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Dark River Festival kerää vuosi toisena jälkeen kiitosta lämpimästä tunnelmastaan, idyllisestä lokaatiostaan, mielenkiintoisesta esiintyjäkattauksestaan sekä yleisöystävällisistä puitteistaan. ”Rivereistä” on muodostunut vuosittainen traditio jo usealle tuhannelle Metallimusiikin suurkuluttajalle!

Ensimmäiset tapahtumassa esiintyvät yhtyeet ovat nyt julki. Niiden sekä lopun kokoonpanon suhteen olemme kuunnelleet tarkalla korvalla, mitä bändejä Te tahdotte ensi kesänä Kotkassa nähdä! Heti vuoden vaihteen jälkeen julkistettava toinen lista artisteja on vähintään yhtä vaikuttava kuin nyt paljastettu ryhmä A-luokan metallibändejä!

Dark River Festivalin ensi vuodenkin line-up on kasattu verta ja hikeä säästämättä, jotta Me Metallimusiikin suurkuluttajina voisimme tarjota parhaan mahdollisen kattauksen Teille Metallimusiikin suurkuluttajille. Dark River Festival on ennen kaikkea yhteisötapahtuma, ja meille on kunnia-asia palvella Teitä, niin hyvin kuin se vain on pikkufestarille olosuhteiden ja resurssien valossa mahdollista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Koko ensi vuoden DRF-kattauksesta toki löytyy kansansuosikkeja ja genrelegendoja mutta mikä tärkeintä, useita Metallifanien rakastamia huippubändejä, joita ei ole Suomessa, saati Kotkassa liian usein, jos koskaan nähty! Tietäjät tietävät, että ensi elokuussa kannattaa jälleen kerran nokka suunnata Kotkaan, ja liput napata taskuun heti saman tien.

Ensimmäisten bändien joukosta löytyy vuodesta toiseen yleisöäänestyksen kärjessä viihtyvä Stam1na, viimeksi yli seitsemän vuotta sitten Euroopassa vieraillut ja kesän ainoan suomen keikkansa Rivereillä soittava ”Australian Insomnium” Be’lakor, musta, melodinen ja mahtipontinen Shade Empire, oluentunkkaista röllimetallia paiskova Verikalpa, arvometalliksi tituleerattu dark folk -mestari Vorna, Omnium Gatherum/Opeth/Horizon Ignited -miehistön black metal -tuuletus I Am The Night sekä Kotka-Hamina akselin sludge-jyrä Demonic Death Judge.

DARK RIVER FESTIVAL 2023 (tähän mennessä):
Stam1na
Be’lakor (AT)
Shade Empire
Verikalpa
Vorna
I Am The Night
Demonic Death Judge

Varmistaaksemme kodikkaan ja intiimin tunnelman, on tapahtumaan myynnissä tarkkaan rajattu määrä pääsylippuja. Älä siis nuku onnesi ohi. Lopullinen esiintyjälista tulee olemaan erinomainen!

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Tapahtuman lipunmyynti alkaa nyt torstaina 15.12.2022 klo 09:00. Liput myy Tiketti: https://www.tiketti.fi/tapahtuma/87153

Ennakkolippua 20% halvemmat ja tiukkaan rajoitetut 3 päivän Early Bird -liput ovat myynnissä 1.1.2023 00:00 asti, joten ole nopea. Tätä hintavammat, kolmen päivän Winter Ticketit sekä kolmen päivän VIP Winter Ticketit lasketaan myyntiin 2.1.2023 kun samalla lisää esiintyjiä julkistetaan.

Early Bird 3 päivää: 85,90€ (Norm. 103,90€)

Early Bird VIP 3 päivää: 167,90€ (Norm. 199,90€)
www.darkriverfestival.com/liput/

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Tämän vuoden tapahtuma on K-18.