Dark River festivalin ensimmäiset kiinnitykset julki

Dark River Festival 2015Suomen kymiläisin ja persoonallisin metallifestivaali Dark River Festival järjestetään yhä edelleen ja tänä vuonna päivämäärät ovat 14.-15.8.2015. Kotkan kestävän musiikin yhdistys ry:n järjestämä Dark River Festival on jo vuosien ajan tullut tutuksi lämminhenkisenä ja kotikutoisena tapahtumana eikä tähän ole tulossa muutoksia tänäkään vuonna. Yhdistyksen ja Laajakosken kyläläisten voimin järjestettävä tapahtuma toimii ilman ulkopuolisten kaupallisten tahojen mukanaoloa mikä mahdollistaa edulliset lippujen hinnat vuodesta toiseen.

Tänä vuonna elokuun puolivälissä Honkalan metsissä järjestettävässä tapahtumassa nähdään ensi kesänä mm. harvoja ja valikoituja keikkoja tekevä STAM1NA, pitkästä aikaa paluun estraadeille tekevä ENTWINE, melkoista suitsutusta debyytillään kerännyt power metal jyrä ARION ja listaviikkoja ja useita vuoden levy titteleitä ”One with the Storm” -albumillaan kerännyt melankoliametallistit GHOST BRIGADE sekä monet muut. Myös paikalliset bändit kuten CRIMSON SUN, SUNDAYSONG ja MARIANAS REST pääsevät esittelemään taitojaan festivaaleilla. Lavalle nousevat myös Alice in Chainsin grunge-klassikoita kehutun tyylikkäästi esittävä jyväskyläläinen MEN IN THE BOX sekä Kaihoron, Manitoun ja Kreyskullin jäsenistöstä koostuva DICK N’ SONS PLAYS BRUCE DICKINSON -tribuutti, joka tulkitsee taidolla legendaarisen Iron Maidenin keulahahmon soolotuotantoa.

Lisätietoa lippujen hinnoista, lipunmyynnin aloituksesta, päiväkohtaisista aikatauluista sekä käytännönjärjestelyistä pyritään tiedottamaan tapahtuman Facebook- ja pian avattavilla verkkosivuilla lähitulevaisuudessa.

Dark River Festival 2015 tähän mennessä kiinnitetyt artistit:
Apina
Arion
Crimson Sun
Dark Filth Fraternity
Dick n’ Sons Plays Bruce Dickinson
Entwine
Ghost Brigade
Marianas Rest
Men in the Box play Alice in Chains
Shear
Stam1na
SundaySong

Lisää esiintyjiä julkistetaan vielä myöhemmin.

http://www.facebook.com/kymidarkriver

Kommentoi julkaisua