Dark River Festivalin järjestelyt ovat edenneet suunnitellusti: ”Pandemiatilanteen päivä päivältä helpottuessa ei elokuussa juhlittavan tapahtuman järjestämiselle näy mitään esteitä”

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 31.5.2021
Yleistä – Dark River Festival – 2020

Juuri sopivan kokoisen, valtakunnan omaehtoisimman ja persoonallisimman metallifestivaali Dark River Festivalin järjestelyt ovat edenneet suunnitellusti koko kuluneen kevään ajan, ja pandemiatilanteen päivä päivältä helpottuessa ei elokuussa juhlittavan tapahtuman järjestämiselle näy mitään esteitä. THL:n mukaan koronaviruksen valtakunnallinen ilmaantuvuusluku on laskussa. Rokotukset ovat edenneet mallikkaasti. Riskiryhmäläiset ja iäkkäät ympäri Suomen on rokotettu, monet jo kahteen kertaan. Kaikista yli 16-vuotiaista jo yli 45% on rokotettu ensimmäisen kerran.

Valtioneuvoston vahvistaman exit-suunnitelman mukainen rajoitusten purku etenee epidemian hyvän kehityksen ja rokotekattavuuden kasvun myötä. Tapahtumateollisuus ry luottaa, että Suomen hallitus pitää lupauksensa siitä, että toimialamme viesti on nyt todella kuultu ja perusteettoman kireä rajoittaminen päättyy.

Koska Dark River Festival ei ole massatapahtuma, yleisömääräodote on valtaosaan muista festivaaleista poiketen sangen maltillinen. Laajan tapahtuma-alueen ansiosta yleisön on halutessaan mahdollista pitää turvavälejä festivaalikokemuksen siitä kuitenkaan kärsimättä. Dark River Festivalia järjestävällä East Coast Eventsillä seurataan totta kai asiaa edelleen tarkasti, ja mikäli pandemiatilanne yllättäen pahenisi niin merkittävästi, että Dark River Festival jouduttaisiin kesän 2021 osalta perumaan, on lipun ostajan mahdollista siirtää lippu ensi vuodelle tai vaihtoehtoisesti saada lippurahat takaisin.

Dark River Festival tullaan järjestämään kaikkien viranomaismääräysten mukaisesti. Tapahtuman hygieniatasoon ja turvalliseen olemiseen ihmisjoukossa panostetaan kaikin mahdollisin resurssein, ja laaja tapahtuma-alue mahdollistaa suositeltavien turvavälien noudattamisen. Menneistä vuosista poiketen leirintäalue on maksullinen, minkä myötä kykenemme tarjoamaan turvallisen oleilun myös tällä saralla.

Metallifestivaalilla nähdään Moonspell, Evergrey, Lost Society, Kiuas, Finntroll, Swallow the Sun, Kalmah, One Morning Left, Mors Principium Est ja 10 muuta metallibändiä, jotka esiintyvät kahdella lavalla.

Kysyntä on kovaa, leirintäpaikat loppuunmyyty, kahden päivän VIP-liput käyvät vähiin ja muitakin lipputyyppejä myydään päivästä toiseen kiihtyvään tahtiin, joten osta omasi kun vielä ehdit! Dark River Festival ei ole massatapahtuma, joten lippuja tapahtumaan myydään maltillinen määrä, ja vuodesta toiseen loppuunmyynti on täysin mahdollinen skenaario.

Festivaali tarjoaa kävijöilleen kattavan ruokamaailman, loistavan juomatarjonnan sekä monipuoliset oheispalvelut. Tämän kaiken lisäksi festivaali panostaa elämyksellisyyteen ja asiakaskokemukseen, joka tulee näkymään erityisesti festivaalialueella. Tämän vuoden tapahtuma on K-18.

Lippuja: www.tiketti.fi/darkriverfestival
www.darkriverfestival.com