Dark Sarah julkaisi uuden musiikkivideonsa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 15.4.2015

Dark Sarah 2015Elokuvallista metallia soittavan Dark Sarah -yhtyeen voimanainen Heidi Parviainen ja Sonata Arctican Tony Kakko loistavat päätähtinä tänään julkaistulla Dark Sarah -yhtyeen ”Light In You” -singlellä, jonka musiikkivideon voit katsoa tästä.

Toukokuun 8. päivänä julkaistavalta Dark Sarahin ”Behind The Black Veil” -konseptialbumilta lohkaistu balladi on osa tarinaa, jossa Tony Kakko esittää Kuun roolin. Konseptialbumi kertoo tarinan Sarah-nimisestä naisesta, joka joutuu petetyksi ja näin hänen synkempi puolensa, Dark Sarah, ilmestyy.

”Kappale on valoisa lopetus levylle, joka on rakkaustarina.Tässä Sarah on paennut Dark Sarahia talven keskelle metsään ja toivoo, että lumi peittää hänen jälkensä eikä Dark Sarah löydä häntä. Sarah on hämmentynyt ja surullinen, jopa Kuu on hylännyt hänet. Silloin Kuu (Tony) tulee esille ja kertoo, että hän näkee Sarahissa vielä valoa. He rakastuvat, mutta tietävät, että Kuu katoaa aamun sarastaessa.”

”Loppu selviää videosta ja sanoista. Tonin kanssa oli hauskaa työskennellä! Vaikka Tonylla oli takanaan keikka, matka Tampereelle ja kuvattiin koko yö talven keskellä metsässä, oli tunnelma iloinen ja jopa hilpeä!”, Heidi Parviainen muistelee.

Myös Tony Kakolle kokemus oli ikimuistoinen:

”Kyseessä on hieno positiivisen viban sävellys, joka on sovitettu taidolla ja rakkaudella. Videon teossa oli taikametsämäinen tunnelma. Kuvitelkaa, olimme keskellä yötä metsässä ja luonto tarjosi parastaan lumihiutaleiden leijaillessa hiljalleen taivaalta koko kuvausten ajan. Wau…”