Daron Malakian System Of A Downin jatkosta: ”En odota, että julkaisisimme lisää musiikkia lähiaikoina”

Vaihtoehtometallin suosituimpiin yhtyeisiin lukeutuva yllätti faninsa hetki sitten julkaisemalla kaksi täysin uutta kappaletta, ”Protect The Landin” sekä ”Genocidal Humanoidzin”. Kappaleiden taustalla on parhaillaan käynnissä oleva konflikti Armenian ja Azerbaidžanin välillä.

Nyt kun viidentoista vuoden radiohiljaisuus musiikin suhteen on katkaistu, onko bändiltä luvassa mahdollisesti lisää uutta musiikkia? Tuoreessa Guitar Worldin haastattelussa bändin kitaristi-laulaja Daron Malakian on asiasta ainakin itse skeptinen.

”En koskaan sano ei koskaan, mutta samaan aikaan en odota, että julkaisisimme lisää musiikkia lähiaikoina. Mutta vaikuttaa todella siltä, että fanimme pitävät näistä uusista kappaleista, ja se on minulle tärkeää”, Malakian kertoo.

Kappaleiden synnystä Malakianilla oli tarjota seuraavaa:

”Emme edes tienneet, että näin tulisi käymään. Olin julkaisemassa nämä kappaleet toisella yhtyeelläni, Scars On Broadwaylla, mutta sitten tapahtui tämä tilanne Armeniassa ja asetimme erimielisyytemme sivuun. Ja erimielisyydet ovat ainoastaan bändin itsensä sisällä.”

 

Kommentoi julkaisua