Dave Grohl julkaisee The Storyteller: Tales Of Life And Music -kirjan lokakuussa

Foo FightersinNirvananThem Crooked Vulturesin ja Screamin riveissä kirjavan uransa varrella esiintynyt julkaisee lokakuussa The Storyteller: Tales Of Life And Music -nimiset muistelmansa. Grohlin itse kirjoittama kirja kattaa muusikon matkan Washingtonin esikaupunkialueelta maailman suurimmille lavoille ja takaisin:

”Noniin, olen kirjoittanut kirjan. Ajatuksella vuosia leikitelleenä ja kyseenalaisia tarjouksia saaneena (Helppo nakki! Teet vain neljä tuntia haastiksia, etsit jonkun kirjoittamaan sen, laitat naamasi kanteen ja voilà!) päätin kirjoittaa nämä muistelmat niin kuin olen aina kirjoittanut – omin käsin. Ilo, jota olen saanut näiden tarinoiden yhteen niputtamisesta on verrattavissa äänittämäni kappaleen kuunteluun ja sen julkaisun jännittämiseen, alkeellisen päiväkirjamerkinnäni tulkitsemiseen nuhjuisesta kirjasta tai oman ääneni heijastumiseen lapsena seinilläni roikkuneiden Kiss-julisteiden pinnoilta.”

The Storyteller: Tales Of Life And Music julkaistaan 5. päivä lokakuuta. Kirja on ennakkotilattavissa tästä osoitteesta.

Kommentoi julkaisua