Dave Grohl: ”Näen yhä unia, joissa soitan Nirvanassa”

Foo Fightersin laulaja-kitaristi ja entinen -rumpali totesi Louderin haastattelussa yhä uneksivansa Nirvanan kappaleiden esittämisestä, muttei aio nousta itse täyttämään edesmenneen Kurt Cobainin saappaita mikrofonin varressa. ”En tuntisi oloani mukavaksi, jos laulaisin Kurtin esittämiä lauluja” Grohl kertoi, lisäten, ettei soita Nirvanan kappaleita enää edes kotistudiossaan:

”On kotoisaa soittaa niitä biisejä rummuilla, ja rakastan soittaa niitä Kristin ja Patin kanssa, jos paikalla on ulkopuolinen vokalisti. Näen yhä unia, joissa olemme kaikki Nirvanassa ja olemme yhä bändi. Uneksin, että tuolla jossain on tyhjä areena, jossa meidän kuuluisi soittaa. Mutta en istu alas kotona ja soita ’Smells Like Teen Spiritiä’ itsekseni. Kappale muistuttaa minua siitä, ettei niistä biiseistä vastuullinen henkilö ole enää kanssamme. Aika katkeransuloista.”

Nirvana hajosi Cobainin itsemurhan jälkeen vuonna 1994, ja Grohl jatkoi muusikillista uraansa Foo Fightersin laulaja-kitaristina. Foo Fightersin kymmenes studioalbumi ”Medicine At Midnight” julkaistaan 5. helmikuuta.

Kommentoi julkaisua