Dave Lindholmista kertova kirja julkaistaan lokakuussa

Kirjoittanut Jyri Kinnari - 11.9.2015

Dave&Devil16Lamppu Laamasen kirjoittama ”Tietenkin”-kirja julkaistaan fyysisenä painoksena lokakuussa 2015. E-kirja on tarjolla jo syyskuussa. Kirja kertoo laulajasta, kitaristista ja lauluntekijästä nimeltään Dave Lindholm, joka on vuoden 1971 jälkeen tehnyt yli 60 albumia.
 

Soittajan elämää Isokynästä Bluesoundsiin ja Sleepy Sleepersistä Dave L. B. Inventiveen.

Suomalaisen musiikin äänekäs hiljainen Dave Lindholm (s. 1952) on itsepäinen, omien katujensa kulkija, välillä vittumainen, usein sydämellinen ja yllättäen jopa ujo. Hän puhuu silloin kun haluaa ja silloinkin mitä haluaa, paljon tai vähän, kaikki riippuu fiiliksestä jota ilman ei ole niin mitään.

dave lindholmDave Lindholm on ollut julkaisemassa vuoden 1971 jälkeen n. kuuttakymmentä albumia suomen- ja englanninkielistä musiikkia: Sirkus, Vanha & uusi romanssi, Black, Aino, Luuttujengi tulee.

Osan voi lokeroida rock-, blues- tai pop-laatikoihin, loppu on silkkaa Davea.

Dave Lindholm on yksi suomen tyylitajuisimpia kitaristeja ja oivaltavimpia lyyrikoita, hän on myös vanhan liiton pelimanni, joka on kiertänyt niin isot lavat kuin baarinnurkat ja kolunnut yhtä lailla taideprojektit, rockbändit kuin huumoriryhmät:

Isokynä, Pen Lee, Rock’n’roll Band, Bluesounds, Sleepy Sleepers, Otto Donner, Andy McCoy.
Tai kuten Dave itse sanoo:

”Uralla ei oo mitään tekemistä mun elämän kanssa, ura on suunniteltu. Varsinkin kun alotin niin KUKAAN ei suunnitellu MITÄÄN.”

Luetuimmat

Uusimmat