Photo credit: Ekaterina Gorbacheva

Dave Lombardo ei lähde kiertueelle Testamentin kanssa tänä vuonna

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 14.4.2023

Viime vuonna metallimaailmassa iloittiin, kun rumpalitaituri Dave Lombardo palasi jälleen Testamentin riveihin oltuaan pitkään Slayerin kanssa. Lombardo soitti bändin vuoden 1999 albumilla ”The Gathering”, ja on soittanut bändin kanssa kiertueella liityttyään riveihin Gene Hoglanin korvaajaksi.

Lombardo ei kuitenkaan pääse bändin kanssa kiertämään vuonna 2023, sillä aikataulut eivät kohtaa.

”Testamentin kanssa meillä on useita aikatauluristiriitoja. En voinut perua [muita töitäni], joten en tule mukaan heidän kiertueelleen vuodelle 2023. Keskityn Mr. Bungleen, jonka kanssa olen nauhoittanut albumin vuonna 2019 ja livealbumin. Empire State Bastardille äänitin albumin vuonna 2020. Se tulee vihdoin näkemään päivänvalon myöhemmin tänä vuonna”, Lombardo kertoo Blabbermouthille.

”Täytin vuoden 2022 sopimussitoumukseni, joka oli varsin laaja. Teimme yhden pisimmistä kiertueista, joita olen soittanut. Se oli noin seitsemän viikkoa Euroopassa, mikä oli hienoa. Minun oli todella päästävä sinne ja kehitettävä taitojani pandemian jälkeen. Se oli hengenpelastajani. Suhteemme bändin kanssa on hyvä. Ovet ovat yhä auki. Yhteydenpito on kunnossa. Kerroin heille, että näen joitakin aikataulujen päällekkäisyyksiä tulossa. Tämä tapahtui tammikuun ensimmäisellä viikolla, kun otin yhteyttä Ericiin [Peterson, kitara] ja kerroin hänelle. Tämä asia on hautunut jo jonkin aikaa.”

View this post on Instagram

A post shared by 𝘿𝘼𝙑𝙀 𝙇𝙊𝙈𝘽𝘼𝙍𝘿𝙊 (@davelombardo)

Luetuimmat

Uusimmat