Dave Lombardo muistelee ajaneensa Slayerin ulos tieltä: ”Tässä tämä nyt oli”

Hatebreed-nokkamies Jamey Jastan juontamassa The Jasta Showssa esiintynyt entinen -rumpali muisteli visiitillään erästä tarinaa vuodelta 1984. Chevrolet Camaron ja pullakaappi-mallisen pakettiauton voimin liikkeellä ollut Slayer oli joutua vakavaan onnettomuuteen Lombardon menetettyä Camaron hallinnan ja auton suistuttua ojaan:

Slayer ajoi maan halki Camarolla ja U-Haul -pakettiautolla, meistä ja Mercyful Fatesta on tuolta ajalta jokseenkin kuuluisia valokuvia. Hengailimme kaikki yhdessä Seattlessa, jonka jälkeen suuntasimme itään kohti Winnipegia. Ajoimme Montanan läpi, ja minä olin Camaron ratissa. Luulen koko bändin olleen mukana autossa; Kerry [King, kitaristi] ja Jeff [Hanneman, kitaristi] istuivat takapenkillä, ja Tom [Araya, basisti-laulaja] oli kanssani edessä. Osuimme mustaan jäähän ajaessani. Yritin saada auton hallintaan, mutta se alkoi vain pyöriä. Onneksi päädyimme vain ojaan, mutta tärisin kauhusta kun astuin ulos autosta. Luulin, että ajamme alas kallionkielekkeeltä, sillä oli yö, eikä siellä näe yhtään mitään. Kun menettää auton hallinnan ja alkaa pyöriä, sitä ajattelee vaan että ’Okei, tässä tämä nyt oli. Herra, ota ohjat.'”

Lombardo kuvaili kokemusta ”silmiä avaavaksi”:

”Pakussa oli kolme roudaria, ja bändi matkusti Camarolla. Joskus vaihtelimme paikkoja. Pakettiauto ajoi edellämme, ja roikuimme sen takana. He eivät tienneet mitä oli tapahtunut, ja jatkoivat matkaansa minuuttien ajan ennen kuin jäivät tienposkeen odottamaan meitä. Pääsimme tietysti ojasta pois, mutta hermoni olivat mennyttä; tärisin kuin haavanlehti. Kuten sanoin, et voi tietää mitä seuraavaksi tapahtuu. Menetät auton hallinnan, eikä ole mitään mahdollisuutta saada pitoa takaisin, etenkään Montanan teillä. Se on silmiä avaava hetki.”

Kuuntele Lombardon esiintyminen The Jasta Showssa kokonaisuudessaan tästä:

Kommentoi julkaisua