Dave Mustaine haluaisi, että viimeinen big four -konsertti järjestettäisiin San Franciscon Bay Areassa

Megadeth – Rockfest 2018

Yhdysvaltalaisen thrash metal -yhtye Megadethin johtohahmo Dave Mustaine vieraili hiljattain SiriusXM -radiokanavan ”Trunk Nation” -ohjelmassa. Ohjelmassa Mustainelta kysyttiin, olisiko hänen yhtyeensä valmis esiintymään muiden thrash metallin big four -kategoriaan kuuluvien yhtyeiden kanssa vielä viimeistä kertaa, ennen kuin Slayer – yksi kategorian yhtyeistä – päättää viimeisen kiertueensa. Big four -termillä kuvataan 80-luvun neljää suurinta thrash metal -yhtyettä, joihin kuuluvat Metallica, Megadeth, Slayer ja Anthrax. Kysymykseen Mustaine vastaa seuraavasti:

”Luulen, että kaikki metalliyhteisössä haluavat nähdä sen tapahtuvan, varsinkin nyt, kun Slayer on lopettamassa. Vaikkakin onneksi he eivät ole [lopettamassa], koska he saavat niin paljon huomiota juuri nyt. Huomiota on niin paljon, että he esiintyvät vielä, mikä on hyvä meille kaikille. Mutta mielestäni pitäisi vielä järjestää yksi ’Big Four’ -konsertti, ennen kuin he siirtyvät eläkkeelle. Ja koska koko skene sai alkunsa [San Franciscon] Bay Areassa, mielestäni konsertti pitäisi järjestää joko siellä tai täällä [Los Angelesissa]. Olen sitä mieltä, että olisi oikein järjestää vielä yksi konsertti.”

Big four -yhtyeet esiintyivät yhdessä vuoden 2010 Sonisphere -festivaaleilla Puolassa, jota seurasi vielä kuusi konserttia samana vuonna. Yhtyeet esiintyivät yhdessä vielä vuonna 2011.

Kommentoi julkaisua