Dave Mustaine katkerista entisistä bändikavereistaan: ”Koira ilman hampaita haukkuu koviten”

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 26.9.2023

Yhdysvaltalainen thrash metal -legenda Megadeth on tullut vuosien saatossa tunnetuksi hittien lisäksi myös lukuisista jäsenmuutoksistaan ja yhtyeessä onkin ovi käynyt vuosien saatossa varsin useaan otteeseen. Nyt Mustaine on tuoreessa Riff X:n Metal XS -ohjelman haastattelussa puhunut entisistä bändikavereistaan ​​ja siitä, kuinka heidän ilkeät kommentit eivät ole vaikuttaneet Mustaineen tai Megadethiin mitenkään vuosien aikana. Mustaine kertoi entisistä bändikavereistaan seuraavaa:

”Luulen, että sinun on katsottava koko tarina jäsenmuutoksiin liittyen. Irtisanotut ihmiset ovat harvoin iloisia siitä, että heidät on erotettu. Joskus he ovat iloisia, että heidät erotettiin, koska he eivät halunneet joutua irtisanoutumaan, mutta he eivät halunneet enää työskennellä bändissä ja tarvitsivat syyn erota.

”Meillä on ollut paljon ihmisiä, jotka ovat soittaneet kanssamme vuosien varrella ja olemme säilyttäneet ystävyyssuhteemme, ja on pari, jotka ovat erittäin katkeria. Yleensä tarinaa on esitelty lehdistössä siitä lähtien, kun se tapahtuu todellisuudessa ja sitten kuinka kauan ihminen jatkaa vanhojen tarinoiden esille tuomista. Yleensä he tuovat esiin asioita minusta tai Megadethista ja yrittävät taistella kanssani, kun heiltä on tulossa uusi projekti tai heillä on tulossa keikkoja tai uusi levy. Ja luulen vain että koira, jolla ei ole hampaita, haukkuu kovimmin. Joten en todellakaan anna ihmisille, jotka puhuvat paskaa keikoistamme tai kirjoittamistamme kappaleista, mitään arvoa.”

Dave Mustaine kertoo avoimesti haastattelussa myös yksittäisistä suhteista entisiin bändikavereihinsa seuraavasti:

”Lukuisat bändikaverit, joiden kanssa olemme pystyneet ylläpitämään ystävyyssuhteita ovat olleet sellaisia keiden kanssa olemme voineet keskustella siitä, miksi asiat menivät niin kuin menivät. Kaipaan Garia [Samuelsonia], kaipaan Nickiä [Menzaa]. Chris Poland ja minä saimme sovittua erimielisyydet eikä sielläkään ole ongelmia. Toinen kokoonpano Jeff [Youngin] ja Chuck [Behler] kanssa, Chuck ja minä olemme todella läheisiä, ja olen aina sanonut, että mielestäni Jeff Young oli hyvä esiintyjä. Lopullinen kokoonpano, josta kaikki pitävät, on ”Rust In Peace” -kokoonpano Nickin ja Martyn [Friedmanin] kanssa. Ja näet kuinka Marty ja minä [olemme]; soitimme juuri yhdessä. Joten sinun täytyy katsoa entisistä bändikavereista, jotka puhuvat pahaa minusta, ja sanoa: ”Okei, tässä tarinassa on muutakin.” ”Koska jos menet juttelemaan Jimmy DeGrasson tai Al Pitrellin tai kenen tahansa noista tyypeistä, he varmasti sanoisivat saman asian, että meillä oli hyvä matka yhdessä. Sain paranemisviestin Shawn Droverilta, kun olin ilmoittanut, että minulla on syöpä. Tiedän vain ehkä yhden tai kaksi ihmistä menneisyydestämme, joilla on ongelmia bändimme kanssa. Ja yleensä he eivät sano mitään muista kavereista; he sanovat sen minusta. Ja uskokaa tai älkää, lehdistössä on enemmän ihmisiä, joilla on ongelma minun kanssani kuin missään muualla.”

Voit katsoa haastattelun kokonaisuudessaan tästä:

Luetuimmat

Uusimmat