Dave Mustaine paljastaa, että bändistä erotetun David Ellefsonin bassoraidat on jo nauhoitettu uudelleen Megadethin tulevalle albumille

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 12.7.2021

Metalliyhtye Megadeth erotti hiljattain basistinsa David Ellefsonin tähän kohdistuneiden syytösten takia. Pian sen jälkeen Dave Mustaine kertoi, että Ellefsonin bassoraidat bändin työn alla olevalle uudelle albumille aiotaan korvata toisella basistilla.

Mustaine liittyi hiljattain Cameo-palveluun, jossa rahaa vastaan fanit voivat tilata julkisuuden henkilöiltä heille räätälöityjä videotervehdyksiä. Nyt Cameossa on tullut ilmi, että Ellefsonin raidat on jo nauhoitettu uudestaan.

”Olen kuullut, että sinä fanitat ’Fatal Illusion’ -kappalettamme. Se on siisti asia. Uudelle levyllemme on itse asiassa tehty kappale ’The Dogs of Chernobyl’, joka muistuttaa aggressiivisuutensa puolesta hieman sitä kappaletta. Toivottavasti pidät siitä, kun saat uuden albumin käsiisi. Siihen ei pitäisi mennä enää kauaa, sillä kyse on enää osien viimeistelystä jahka pääsen kotiin tänään ja huomenna. Basso-osuudet on jo nauhoitettu, eli ei mene enää kauaa”, Ellefson kertoo Tina-nimiselle fanille videotervehdyksessään.