Dave Mustainen mukaan Megadeth aikoo julkaista vielä monta albumia uuden levynsä perään

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 7.9.2022

Metallijätti Megadeth julkaisi hetki sitten odotetun uuden albuminsa ”The Sick, The Dying… And The Dead!”. Kyseessä on yhtyeen ensimmäinen uusi albumi sitten vuoden 2016 ”Dystopia” -levyn.

Tuoreessa Loudwiren haastattelussa bändin johtohahmo Dave Mustaine kuitenkin lupailee, että uuden albumin perään on aikeissa julkaista vielä monta uutta levyä.

Mustaine kertoo:

”Sanoisin, että se on yksi monista tulevista [levyistä] – tämä on alkupala, ja tulemme julkaisemaan vielä muutaman levyn, jotka ovat enemmän Megadethin tyylistä musiikkia. Kun levy oli valmis ja suoritimme viimeisen miksauksen… miksausprosessi on vähän kuin kun saat lapsen ja alat nähdä vauvan pään tulevan ja sanot: ’Tule, tule, tule’, ja levy ilmestyy ja vietät seuraavan ties kuinka pitkän ajanjakson tahansa (meillä se oli kuusi vuotta kiertämistä edellisen albumin kohdalla). Emme olleet tehneet sitä koskaan aiemmin, ja se oli levyä ajatellen fantastista. Uskon, että meille tulee todella hieno kiertue tämän levyn tiimoilta.”

”Tehtyämme niin hyvää työtä Dystopian parissa ja luodessamme pohjaa tälle, olemme muuttuneet bändistä, joka soitti klubeilla ja teattereissa sen jälkeen, kun lyöttäydyin yhteen uuden manageritiimini kanssa. Noin seitsemän vuoden aikana siitä lähtien, kun olemme olleet heidän kanssaan, olemme siirtyneet klubi- ja teatterikeikoista areenoille ja amfiteattereihin kunnon bändiksi.”