Dave Mustainen sisko on kuolinvuoteellaan: sisarukset puhuivat ensimmäisen kerran 20 vuoteen

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 11.4.2024

Megadeth-johtaja Dave Mustaine kertoo sosiaalisessa mediassa perhettään kohdanneesta surusta. Daven sisko Suzanne sairastaa vakavasti Parkinsonin tautia ja dementiaa, ja elinaikaa Mustaine kertoo olevan vain joitakin päiviä.

Mustaine kertoo samalla puhuneensa siskonsa kanssa ensimmäistä kertaa peräti 20 vuoteen.

”Olin juuri järkyttävässä videopuhelussa siskoni Suzannen kanssa. Hän jättää tämän maailman ikävä kyllä muutamien päivien päästä, koska hän on parhaillaan Parkinson taudin ja dementian kourissa, ja hänen sisäelimensä pettävät. Tämä on jo itsessään tarpeeksi rankkaa, mutta se, että emme ole puhuneet 20 vuoteen on vielä pahempaa. Kuvitelkaa iloni, kun sain videopuhelun häneltä. Vaikka hän ei pysty enää puhumaan, niin tiesin, että se on hän”, Mustaine kirjoittaa ja jatkaa:

”Kerroin hänelle jatkuvasti miten paljon rakastan häntä, ja että tiedän hänen sielunsa tulee olemaan pian vapaa. On hyviin outoa viettää sisarusten päivää niin, että kuulen siskostani, jonka kanssa en ole puhunut pitkään aikaan, ja että hän on siinä tilassa, missä tällä hetkellä on. Ja vaikka hän ei halunnut olla tekemisissä kanssani kasvaessamme, koska hän oli Jehovan todistaja, minä yritin saada häneen yhteyden. Kuvitelkaa, miten onnellinen olen, kun hän soitti minulle eikä se ollut vahinko.”