Whitesnake

David Coverdale paljastaa Whitesnaken suunnittelevan jäähyväisalbumia sen entisten jäsenten kanssa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 17.10.2023

Englantilainen rockin veteraani Whitesnake joutui jättämään jäähyväiskiertueensa Euroopassa kesken vuonna 2022 bändin laulajan David Coverdalen terveyshuolien seurauksena. Nyt Coverdale on tuoreessa Totally 80s -podcastin haastattelussa kertonut yhtyeen suunnittelevan parhaillaan DVD:tä jäähyväiskiertueestaan sekä myös täysin uutta albumia, joka ilmeisesti tulisi jäämään bändin viimeiseksi. Coverdale kertoi musiikin tekemisen olevan hänelle niin tärkeää, ettei hän näe itseään koskaan lopettamassa sitä ja kertoi tulevaisuudestaan seuraavaa:

”Ei. En voi jäädä eläkkeelle musiikista; se on minulle happea. Minulla on suunnitteilla vähintään kolmesta viiteen vuotta erilaisia projekteja. Heti kun saamme valmiiksi asian, joka on suunniteltu juhlimaan Purplea myöhemmin tänä vuonna (”The Purple Album: Special Gold Edition”), alamme työstää jäähyväis-DVD:tä, jäähyväisalbumia viimeiseltä Whitesnake-kiertueelta. Ja bändi oli mahtava. Siinä oli henkeäsalpaavan kaunis ja lahjakas nainen nimeltä Tanya O’Callaghan. En tiedä, miksi minulla ei ole aiemmin ollut naista Whitesnakessa. Mutta meillä oli Dino Jelusick, kaksi kosketinsoittajaa, kaksi kitaristia. Tommy Aldridge vastaa kuutta rumpalia. Ja paikat ja yleisö, kaikki oli hyvin tunteellista. Joten mielestäni olemme tallentaneet sen tallenteeseen ja videoon ihmisille, jotka eivät pystyneet tekemään varsinaisia ​​esityksiä. Se tulee olemaan hyvin määrittelevä asia… Viime vuoden brittiläisellä kiertueella käytimme valtavaa tuotantoa, se on valikoima Whitesnake-juttuja alusta loppuun. Se on aika siistiä.”

”Aion pian puhua bändini kanssa ajatuksesta tehdä jäähyväisalbumi Whitesnaken kanssa ja kutsua joitain entisiä jäseniä osallistumaan tehdäkseni siitä täydellisemmän – Adrian (Vandenberg) ehkä, Doug Aldrich, jos haluaisivat tulla mukaan. Michael Devin – kaikki ihmiset, joita ihailen, ja nähdäkseni, miten se sujuisi. Mutta luulen, että sen sijaan, että jäähyväiset ovat tälle nykyiselle luvulle, ovat jäähyväiset monille tyypeille, jotka ovat olleet mukana. Se voi olla mielenkiintoista.”

Luetuimmat

Uusimmat