Whitesnake

David Coverdalea ei ole aikeissa julkaista omaelämäkertaa: ”En halua loukata ketään”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 23.5.2023

Legendaarisen Whitesnaken laulaja David Coverdale on tehnyt pitkän uran musiikin parissa. Matkan varrelle on mahtunut kaikenlaista, ja hänen matkansa taittuisi varmasti mielenkiintoiseksi kirjaksi.

Tuoreessa Paltrocastin haastattelussa Coverdalelta kysyttiin, onko hänellä suunnitelmissa julkaista omaelämäkertaa.

”Jos teen kirjan, vaimoni haluaa minun antavan sille nimeksi ’Soldier Of Fortune’, joka on tunnettu kappale, jonka kirjoitin Ritchien [Blackmoren] kanssa kauan sitten. Vaimoni sanoi, että hänen mielestään ’How White Was My Snake?’ on liian vähättelevä nimivaihtoehto perintöni kannalta. Mutta ongelma on, etten voi tehdä sitä, koska en voi olla rehellinen tästä tai tuosta, kuka on inspiraationa tähän kappaleeseen ja kuka toiseen… Se paljastaisi liikaa, mikä ei kiinnosta minua, enkä halua loukata ketään, varsinkaan perhettäni. Joten olen nyt työskennellyt videopäällikköni kanssa toisen konseptin parissa, joka voisi mielestäni olla huomattavasti mielenkiintoisempi eikä niin vitun tylsä asia kuin elämäkerta”, Coverdale kertoo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Haastattelija perusteli omaelämäkerran tärkeyttä sillä, että Coverdalen elämää ympäröi tietty salaperäisyys. Tähän laulaja vastasi seuraavaa:

”Tärkeintä on, etten teeskentele olevani joku, jota en ole. Se on tärkeintä. Pidän edelleen yksityisyydestäni kiinni naurettavan paljon. Asun yksityisessä yhteisössä, joka suojelee perhettäni hyvin. Tällaisia asioita. Minun on pidettävä tilani puhtaana. Kuten voitte kuvitella, puhun päivittäin miljoonille ihmisille sosiaalisessa mediassa. Nauran ja filosofoin ja teen heille videoita.”