David Ellefson kommentoi tulevaa kiertuettaan, jolla esittää Megadethin varhaista materiaalia Jeff Youngin ja Chris Polandin kanssa: ”Tässä ei ole kyse kostosta vaan juhlistamisesta”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 8.8.2022

Kaksi entistä Megadeth-muusikkoa, David Ellefson ja Jeff Young, päättivät hetki sitten lyöttäytyä yhteen coveroimaan bändin tuotantoa.

Kaksikko muodosti Kings of Thrash -projektin, joka soittaa ”The MEGA Years” -nimisellä kiertueella bändin varhaista materiaalia. Mukana konsertissa soittaa myös niin ikään Megadethissä marinoitunut Chris Poland. Trio aikoo coveroida Megadethin vuoden 1985 albumin ”Killing Is My Business… and Business Is Good!” sekä vuoden 1988 albumin ”So Far, So Good… So What!”.

Nyt Ellefson avaa hieman tarkemmin tulevaa kiertuetta Yes! You CAN Play Guitar! -kanavan haastattelussa.

”Tässä ei ole kyse kostosta vaan juhlistamisesta. Tämä on hyvä hetki. Tämä on onnellinen hetki, kun juhlitaan näitä kappaleita ja näitä levyjä. Joten lähdemme siihen hauskalla asenteella. Ajattelimme, että ’Vau. Eikö olisi hauskaa, jos menisimme kiertueelle ja soittaisimme näitä levyjä?’. Ja niin me teemme. Sen on tarkoitus olla juhlaa ja tuoda ihmiset yhteen. Ja rehellisesti sanottuna, se on aina ollut minun roolini Megadethissa. Dave [Mustaine] kutsui minua aina ’suurlähettilääksi’, ja sitä minä olen. Joten toivon, että annatte minun vain jatkaa tuota roolia yhteisössämme ja olla hyväntahtoinen.”

Voit katsoa koko haastattelun alhaalta.