David Hasselhoff fanittaa Metallicaa ja Iron Maidenia

Kirjoittanut Joonas Arppe - 20.12.2020

Alkuperäistä Ritari Ässää näytellyt David Hasselhoff julkaisi viikko sitten yllättävän metallihenkisen ”Through The Night” -kappaleen itävaltalaisen CueStackin kanssa. Hasselhoff kertoo Consequence Of Soundille kappaleen syntyneen CueStackin jäsenten Martin Kamesin ja Bernth Brodträgerin ehdotuksesta näiden työskennellessä Hoffin lavateknikoina.

Hasselhoff tunnustautuu kappaleen myötä myös Metallican ja Iron Maidenin kaltaisten metallimusiikin jättien suureksi faniksi ja kertoo myös joutuneensa esiintymään Iron Maidenin jälkeen vuoden 2014 Nova Rock -festivaalilla:

”Olen suuri Metallica-fani. Fanitan myös Iron Maidenia, ja jouduin soittamaan heidän jälkeensä Nova Rockissa! Voitte etsiä sen netistä. Muistan sanoneeni: ’Siis soitanko Iron Maidenin jälkeen? Minun kamanihan on juustoista poppia!’ Paikalla oli 130 000 ihmistä. Olin varma, että 100 000 lähtee ja meitä jäisi katsomaan edes 30 000. Kukaan ei lähtenyt. Kaikki jäivät katsomaan meitä, se oli mahtavaa. Jopa Iron Maiden jäi katsomaan settini!”

Luetuimmat

Uusimmat