David Lee Roth pyörtämässä päätöstään eläköitymisestään: ”Montako kertaa Rambo teki paluun eläkkeeltä tehdäkseen uuden jatko-osan?”

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 2.6.2022

Van Halenin laulaja David Lee Rothin eläkkeelle jääminen on ollut monimutkaista. Roth ilmoitti alun perin jäävänsä eläkkeelle lokakuussa 2021 ja sanoi, että hänen tammikuulle 2022 suunnitellut Las Vegas -näytöksensä jäävät hänen viimeisikseen. Sitten Roth nimesi kiertueen ”The Last Touriksi” ja lopulta vain peruutti kaikki keikat antamatta lopullista syytä teolleen.

FOX Newsin tuoreessa, lyhyessä haastattelussa Rothilta kysyttiin mahdollisesta eläköitymisestä, johon hän vastasi mystisesti, että ”laulajalla on aina olemassa huominen”. Roth lisäsi sitten haastattelijalle, että hän on ”vasta puolivälissä ensimmäistä eläköitymistään”, ja että hän osallistuisi ehdottomasti Van Halenin tribuuttikiertueelle. Roth kertoi aiheesta seuraavaa:

”Joo, minä kirjoitin kappaleet… Minä nimesin bändin.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Roth innoistui kysymään haastattelijalta, että kuinka monta kertaa muut kuuluisat hahmot ovat jääneet eläkkeelle ja totesi seuraavaa:

”Kuinka monta kertaa Rocky jäi eläkkeelle? Seitsemän. Luulen, että nro 3 oli suosikkini? Kuinka monta kertaa Rambon piti tulla pois eläkkeeltä tehdäkseen uuden jatko-osan?”

Vaikka Roth onkin varsin vaitonainen paluuseensa liittyen, näyttäisi kuitenkin siltä, että 67-vuotias rokkari ei ole vielä täysin ripustanut hanskojaan naulaan vaan lisää keikkoja on muodossa tai toisessa luvassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy