Kuva: Dead Shape Figure

Dead Shape Figure kiinnitti uuden kitaristin ja ilmoitti kiertueesta Septicfleshin lämppärinä

Kirjoittanut J.Anttolainen - 12.12.2018
Kuva: Dead Shape Figure

Helsinkiläinen death metallin kanssa flirttailevaa thrash metallia soittava Dead Shape Figure on kiinnittänyt kokoonpanoonsa uuden kitaristin. Uusi kitaristi on Skulldriverin riveissä vaikuttava Micu Ohtonen, joka tulee paikkaamaan bändin miehistövajetta entisen kitaristin Niki Jurmun ja Dead Shape Figuren teiden erottua. Jurmun lähtöön ei bändin mukaan liity kummempaa draamaa ja tiet erosivat hyvässä yhteisymmärryksessä. Dead Shape Figure tulee myös lämmittelemään lauteita death metal-veteraani Septicfleshille Suomessa ja Baltiassa.

– ”Tutustuin aikoinaan Juhanin (Flinck, kitara) kanssa kun ostin häneltä Dean -kitarani. Juhani tuli katsomaan Skulldriverin keikkaa Bar Looseen, jonka jälkeen otti yhteyttä puhelimitse ja kysyi josko multa taittuisi Dead Shape Figuren biisit ja olisinko halukas liittymään bändiin. Käytiin tempaseen treenit ja samalla tutustuttiin vähän toisiimme. Asia käteltiin sillä reissulla ja napattiin parit pikaiset promokuvat jonka jälkeen todettiin että tästä tulee vitun hyvä juttu. No, lopputulos on, että tässä sitä nyt ollaan.” Ohtonen naurahtaa.

Maaliskuussa Dead Shape Figure ottaa suunnakseen keikkalavat ja yleisöt niin Baltiassa kuin kotimaassakin. Ennen kiertuetta bändi lupaa julkaista myös uutta musiikkia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

– ”Maaliskuussa olisi luvassa sitten Baltia-Suomi rundia Septicfleshin lämppärinä. Uusia biisejä on tulossa kovaa vauhtia, joten studioon on myös tarkoitus painua jossain kohtaa lähitulevaisuudessa.” bändin leiristä kerrotaan.

Kiertueen päivämäärät:
09.04 Vakaris, Vilnius, LT
10.04 Melna Piektdiena, Riga, LV
11.04 Club Tapper, Tallinn, EE
12.04 Nosturi, Helsinki, FI
13.04 Hevimesta, Oulu, FI
14.04 Klubi, Tampere, FI

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy