Dead Shape Figuren leirissä sattui ja tapahtui: kaksi jäsentä sairaalaan eri syistä, rumpalin nilkka nyrjähti saunaa rakentaessa

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 7.4.2021

Kotimaisen metalliyhtye Dead Shape Figuren leirissä on ollut tapaturmarikas viikko. Viikko siitä, kun yhtyeen tuore single ”Stupidity Breeds False Idols” julkaistiin, sattui jäsenten keskuudessa jos jonkinlaista haaveria.

Bändin jäsenet Neissu sekä Juhani Ilari Flinck joutuivat kumpikin sairaalaan eri syiden takia. Heti tämän perään rumpali Ville Sahakangas nyrjäytti nilkkansa rakentaessaan saunaa.

Flinck kommentoi:

”Sain itse viime viikon alussa jonkin mystisen sairaskohtauksen ja meikäläinen vietiin lanssilla peijakseen. Pääsin illalla pois sairaalasta ja seuraavaksi tulee Neissulta viesti että se on porvoon päivystyksessä saunaan liittyvän tapaturman tiimoilta. Myöhään yöllä tulee vielä Villeltä viesti että se on paskonut nilkkansa RAKENTAESSAAN saunaa. Ihan vitun kummelin duo tremoloa koko homma!! Kaikille näille n.24h sisään tapahtuneille tapaturmille saatiin toki luonnollinen selitys erään nimeltämainitsemattoman tahon toimesta: Johtuu kuulemma siitä kun meillä on risti väärinpäin uuden sinkun kansikuvassa. Ei ois pitäny kääntää sitä ylösalasin. Muistaa sitte ens kerralla…”