”Dear Monsters” -albumi uuden laulajan kanssa toi Bad Wolvesin takaisin kärkikahinoihin – Katso uusi ”If Tomorrow Never Comes” -video

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 3.11.2021

Yhdysvaltalainen Bad Wolves julkaisi juuri kolmannen albuminsa ”Dear Monsters”. Albumi on ensimmäinen uuden vokalistin, DL:n kanssa, joka korvasi kahdella ensimmäisellä levyllä laulaneen Tommy Vextin. DL toimi ennen Bad Wolves -pestiään The Acacia Strain -yhtyeen laulajana sekä lead-kitaristina. Hän myös vieraili Bad Wolvesien edellisellä ”N.A.T.I.O.N.”-albumilla.

Yhtye juhlisti albumin julkaisupäivää uudella musiikkivideolla kappaleesta ”If Tomorrow Never Comes”, ja voit katsoa videon tästä:

Billboard-lehden haastattelussakin loistanut bändi kokee Bad Wolvesin olevan jälleen oikeilla raiteillaan. Yhtyeen rumpali ja perustaja John Boecklin toteaa:

”’Dear Monsters’ on albumi, joka syntyi kahden todella myrskyisän vuoden aikana. Albumi edustaakin meille voittoa sekä peräänantamattomuutta. Hoitakaahan levy kuunteluun, siinä on paljon sisäistettävää, emmekä malta odottaa, että kuulette uuden laulajamme DL:n suoritukset albumilla!”

Kaaoszinen videohaastattelun DL:n kanssa voit käydä katsomassa täällä.

Bad Wolves kiinnitti DL:n virallisesti keulamiehekseen kesäkuussa. Yhtye hehkuttaa uutta laulajaa seuraavasti:

”DL on yksi lahjakkaimmista ja ahkerimmista tyypeistä, jota olemme ikinä tavanneet. Hän on tiimipelaaja, luova tyyppi ja kaiken kaikkiaan mahtava jätkä. On hienoa olla positiivisen energian ympäröimänä, ja tämä optimistisuus sekä yhdessä tekemisen meininki kuuluu varmasti lopputuloksessa. Meillä oli paljon todistettavaa, sillä odotukset olivat korkealla uuden laulajan suhteen. Mutta mielestämme onnistuimme tekemään parhaan albumimme tähän asti, ja uskomme teidän olevan kanssamme samaa mieltä!”

Bad Wolvesilla riittää aikaa ja tarmoa myös tärkeäksi kokemiinsa ulkomusiikillisiin projekteihin. Yhtye on nimittäin liittoutunut brittiläisen Anti-bullying Alliance -organisaation kassa taistellakseen kiusaamista vastaan ja nostaakseen mielenterveysongelmat tapetille. Organisaation johtaja Martha Evans toteaa:

”On hienoa työskennellä bändin kanssa, joka musiikissaan julistaa kovaäänisesti ettei kiusaamista tarvitse sietää, ja että asia tulisi ottaa esille jos sitä tapahtuu itsellesi tai jollekin tutullesi.”

badwolvesnation.com