Death Cult Club tuo Vantaalle mielenkiintoisia metallikeikkoja

on täällä taas – ja majoittautuu nyt Vantaan Länsimäessä sijaitsevaan Rockin’ Corneriin. Homman nimi on marssittaa paikan lavalle kiinnostavia black metal -, horror punk – ja psychobilly-akteja. Klubi-illat aloitettiin jo viime vuoden lopussa, jolloin paikka osoittautua varsin sopivaksi tällaisille tapahtumille; kaahausta jatketaan nyt kevään aikana.

Seuraavat iltamat tanssataan jo ensi viikonloppuna, kun perjantaina mäiskitään otsikolla ”Black Thrash Attack” muun muassa Final Dawnin tahdissa. Lauantaina puolestaan jatketaan Winter Blitzkrieg -sarjaa, kun lavalle nousevat black metal -bändit Norrhem, Wintermoon ja White Death. Sama sarja jatkuu ainakin pari kertaa maaliskuussa, kun kuultavaksi ja nähtäväksi saadaan ensin Hyvinkään kolmikko , ja ja loppukuusta myös vieraita itänaapurista, kun venäläinen ottaa paikan haltuunsa.

Pääsiäisen aikaan klubi laajentaa repertuaariaan goottimaailmaan – myös tällöin Rockin’ Cornerissa kuullaan venäläisiä sulosointua Dominian muodossa muutaman suomalaisen ohella.

Lisätietoa Facebookissa

Kommentoi julkaisua