Death Hawks tarjoilee esimakua tulevalta ”Psychic Harmony” -albumiltaan singlen muodossa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 21.3.2019

Death Hawks on julkistanut kauan odotetun neljännen albuminsa julkaisupäivän. ”Psychic Harmony” -niminen albumi julkaistaan 7. kesäkuuta Svart Recordsin kautta. Albumilta on nyt julkaistu ”Scent Of Life” –niminen single, joka tarjoilee esimakua albumilta. Voit kuunnella kappaleen uutisen lopusta. Yhtye oli ehdolla vuoden 2014 Emma Gaalassa Kriitikoiden valintana. Yhtyeen Teemu Markkula kommentoi:


”We have always been searching new unforeseen ways in music to express ourselves. It is almost like a chemical reaction. Combining pieces of different elements can lead to an explosion or maybe to a state of euphoria. A sense of harmony is usually what does the trick for me. It’s a continuous quest for new. To get stuck, stay put, or stuck in reverse, even, is certain death. That’s why for us it’s better to stay lost, even, and keep flying and searching. Inspiration is a highly addictive feeling.”

Albumin kappalelista:
1. Secret Isle
2. Like Lovers Do
3. Re-Run
4. Aleya
5. Synchronicity
6. Whisper
7. A Room with a View
8. Play For Rewind
9. Scent of Life
10. I am a Tree