Greif kuvassa vasemmalla

Death metal -legenda Deathin entinen manageri Eric Greif on kuollut

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 2.11.2021
Greif kuvassa vasemmalla

Legendaarisen death metal -yhtye Deathin managerina tunnetuksi tullut Eric Greif on menehtynyt 59-vuotiaana. Greif etsi viimeisinä vuosinaan epätoivoisesti munuaisen luovuttajaa, jota ei kuitenkaan valitettavasti löytynyt.

Vuonna 1962 syntynyt Greif tuotti uransa aikana myös monia muita death metal -yhtyeitä, joihin lukeutuivat esimerkiksi Morbid Saint, Invocator ja Acrophet. Lisäksi lakitaustan omaava Greif on toiminut asianajajana monille metallimuusikoille, kuten Cynicin Paul Masvidalille sekä Obituarylle ja Massacrelle.

Kalenterikuva 2023
Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2023 →

Greifin kuolemasta ilmoitettiin Deathin sosiaalisessa mediassa.

”Maailma on menettänyt todellisen soturin ja metallimusiikin puolestapuhujan. Eric saapui elämääni ensimmäisen kerran lapsena, kun hän oli Chuckin manageri ja ystävä, ja myöhemmin parikymppisenä, kun tapasimme Philadelphiassa solmiaksemme sopimuksen Relapse Recordsin kanssa antaaksemme Chuckin perinnölle vihdoin kunnon kodin.”

”Te kaikki nautitte Chuckin musiikista kaikilla näillä alustoilla ja julkaisuilla nyt tämän miehen ansiosta. Eric oli fyysisesti keskiverto mies, mutta kun hän avasi suunsa, ei ollut epäilystäkään siitä, etteikö hän olisi jättiläinen. Hän oli rakastava isä ja yksi puhuttelevimmista ja mielenkiintoisimmista miehistä, jotka minulla on ollut ilo tuntea. Pitäkää hänen äitinsä ja lapsensa ajatuksissanne. Olemassaolo on todellakin hauras.”

Luetuimmat

Uusimmat