Death metal -rytinää torstaihin: Drawn Awakelta uusi musiikkivideo

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 13.4.2017

Tamperelainen melodinen death metal-bändi, Drawn Awake, julkaisi uuden ”Passenger”-kappaleen ja musiikkivideon 13.4.2017. Yhtye keräsi Mesenaatti.me -joukkorahoituspalvelun avulla tavoitteeksi asetetun 1500€ kasaan ja kävi nauhoittamassa uuden julkaisun Ylöjärveläisellä Fantom Studiolla.

“Saundiltaan uusi julkaisu on tähän asti parasta antiamme. Uudessa biisissä yhdistyy vahvat melodiat, kova meininki ja tiukka soitanta. Julkaisu on myös ensimmäinen laatuaan uuden laulajan, Arttu Tuomisen, ja uuden basistin, Aleksi Pohjolan, kanssa”, bändin kitaristi Henri Vuorela sanoo.

Musiikkivideo on täysin yhtyeen omaa tuotantoa ja se on kuvattu yhdellä ainoalla GoPro Hero5 Session -kameralla.

“Video tehtiin täysin ’Do It Yourself’-asenteella. Treenitila vuorattiin mustalla kankaalla, valot rakennettiin foliolla kehystetyistä kirkkaista ledeistä ja kameran liikuttamiseen käytimme mm. alumiiniputkia ja kattotuuletinta.”, Vuorela jatkaa.

Drawn Awake on Tampereella 2011 perustettu melodinen death metal-bändi. Tähän mennessä Drawn Awake on julkaissut 11 biisiä ja keikkoja on takana nelisenkymmentä.

Seuraavaksi Drawn Awake aloittaa kahden seuraavan biisin työstämisen ja keikoille on tarkoitus tähdätä syyskuusta 2017 eteenpäin.

Katso uusi musiikkivideo täältä:

DRAWN AWAKEN KOKOONPANO
Arttu Tuominen – laulu
Henri Vuorela – kitara
Lassi Tiainen – kitara
Aleksi Pohjola – basso
Ville Aatsinki – rummut

DISKOGRAFIA
Passenger (2017)
The New Era EP (2014)
Reflection EP (2013)
Circle EP (2012)

Drawn Awake Webbisivut:
http://drawnawake.com
Drawn Awake Facebookissa:
http://www.facebook.com/drawnawake
Drawn Awake Instagrammissa:
https://www.instagram.com/drawnawake/

Luetuimmat

Uusimmat