Death metal -yhtye Autopsyn basisti Joe Trevisano jättää yhtyeen: ”Tehköön tiedettäväksi, että ero tapahtui hyvissä väleissä”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 19.7.2021
Autopsy

Yhdysvaltalainen death metal -yhtye Autopsy tiedottaa muutoksista miehistössään. Bändissä vuodesta 2008 asti soittanut basisti Joe Trevisano on päättänyt astua sivuun tehtävistään. Yhtye tiedottaa asiasta sosiaalisessa mediassaan.

Yhtye tiedottaa:

”Niin epätodellista kuin se onkin, pitkäaikainen basistimme ja ystävämme Joe Trevisano on jättänyt bändin. Joe on tehnyt levyjä ja potkinut persettä lavoilla ympäri maailmaa kanssamme koko Autopsyn toisen vaiheen ajan vuodesta 2008 lähtien. Ja sitä ennen hän oli Abscessissä vuodesta 1997, ja sitäkin ennen… tunsimme Joen paikallisesta skenestä noin vuodesta 1991, jolloin hän oli Vonissa, joten meillä on takanamme pitkä yhteinen historia. Tehköön tiedettäväksi, että ero tapahtui hyvissä väleissä. Joe on päättänyt keskittyä perheeseensä, ja me tuemme häntä 100% ja pidämme häntä aina osana Autopsy-jengiä. Älkää kuitenkaan pelätkö, Autopsy nimittäin jatkaa eteenpäin ja pidämme teidät kaikki ajan tasalla tapahtuneesta. Emme ole vielä lopettaneet kallojenne murskaamista, joten ottakaa tämä varoituksena.”

View this post on Instagram
Kaupallinen yhteistyö

Festariennakko: Five Finger Death Punchin ja In Flamesin tähdittämä Sauna Open Air juhlitaan viikonloppuna Tampereella →

A post shared by Autopsyofficial (@autopsyofficial)