Death metalia lauantaille: Sadistik Forestin Markus Makkosen luotsaama Nerve Saw julkaisi tulevalta debyyttialbumiltaan toisen singlen

-promokuva 2020, Kuva: Tuija Matero

Kotimainen punkkia ja death metalia yhdistelevä Nerve Saw julkaisi uuden ”Life Goes on…Not” -kappaleen, joka on mukana bändin maaliskuun 27. päivä ilmestyvällä ”Peril” -debyyttialbumilla. Testimony Recordsin kautta ilmestyvä levy on nauhoitettu Moontower Studiossa, Espanjassa ja sen masteroinnista vastasi Transistor Median Mikko Saastamoinen. Nerve Saw julkaisi jo aiemmin ”Last Verse for the Buried” -kappaleen, joka on myös kuunneltavissa alla.

Nerve Sawissa vaikuttaa kolme kuolon lähettilästä. Sadistik Forestin laulaja-basisti Markus Makkonen, Se, josta ei puhuta -yhtyeen kitaristi Heikki Matero sekä -bändin kitaristi-laulaja Michael Dorrian, joka hoitaa Nerve Sawn rumpuosuudet.

Markus Makkonen kertoi valikoiduista kappalemaistiaisista sekä tulevasta debyyttialbumista:

”Levy-yhtiö valitsi sinkut. Ensimmäinen oli ehkäpä levyn death metalisin raita, niin sanottu pehmeä laskeutuminen, mutta ’Life Goes On… Not’ raottaa jo levyn crossover-luonnetta paremmin. Death metalin sekaan on sotkettu ’Perilillä’ aika paljon punkia, josta toivottavasti löytyy bändille tuoretta soundia ja luonnetta. Uutta särmää. Joku sanoi, että levy kuulostaa siltä kuin soittaisi GBH:ta ja kyllä minä tämmöiset kommentit ymmärrän.”

Aiemmin julkaistu ”Last Verse for the Buried ”-kappale:

”Peril” -albumin Kappalelista:

1. A Fool
2. Life Goes On… Not
3. No Lead
4. The Red Line
5. Ghosts in Dialogue
6. Empty Heart
7. Nails
8. Last Verse for the Buried 02:06
9. P.I.A.T.
10. The Eye of the Golem
11. Wolves of the 80’s

Kommentoi julkaisua