Deathbed ja Nothing More To Eat Lämppäämään Dillinger Escape Plania

Suomalaisyhtyeet ja ovat vahvistuneet amerikkalaisen mathcore-yhtye in lämmittelijöiksi Helsingin Nosturiin maanantaina 8. marraskuuta. Keikan liput ovat myynnissä Lippupalvelussa ja Tiketissä.

Toisen albuminsa ”Birds Of A Coming Storm” keväällä julkaisseen Deathbedin miehistöstä löytyy tuttuja kasvoja mm. Endstandista ja Manifesto Jukeboxista. Vaikka bändin kannukset on ansaittu melodisemman hardcoren ja punkin parissa, on Deathbedin äänimaisema huomattavasti raskaampi ja synkempi, eikä sanoituksissakaan ilosta hehkuta. Raivokasta ja likaista hardcorepunkia ryöpyttävä Deathbed ei juuri armoa anna, ei levyillä eikä myöskään livenä.

Illan avaavan Nothing More To Eatin tuore grind/thrash/surf-yhdistelmä on herättänyt jo paljon kiinnostusta alan piireissä. Kahdella vokalistilla varustetun bändin debyytti-ep ”Eat’n” julkaistiin alkuvuodesta ja se on kerännyt mukavasti kiitoksia. Livenä nelikko vyöryttää blastbeatinsa raskaana ja nopeana.

Illan pääbändi The Dillinger Escape Plan tunnetaan villeistä, intensiivisistä ja jopa väkivaltaisiksi äityvistä live-esiintymisistään. Progea, jazzia, hardcorea ja punkia metalliin yhdistelevä yhtye on julkaissut uransa aikana neljä albumia: ”Calculating Infinity” (1999), ”Miss Machine” (2004) ”Ire Works” (2007) ja viimeisimpänä tänä vuonna ilmestynyt, kriitikoiden suitsuttama ”Option Paralysis”.

Kommentoi julkaisua