Deathissa ja Cynicissa soittanut Paul Masvidal kommentoi entisen yhtyetoverinsa Sean Reinertin kuolemaa sosiaalisessa mediassa

24. tammikuuta metallimaailmaa kohtasi jälleen syvä suru, kun yksi loistava muusikko poistui keskuudestamme. Uransa aikana muun muassa death metal -pioneeri Deathin ja teknisen death metallin pioneerin Cynicin riveissä soittaneen rumpali Sean Reinertin kerrottiin kuolleen vain 48 vuoden iässä. Reinertin aviomies Thomas Snyder kertoi löytäneensä miehensä kuolleena kotoa.

Nyt Reinertin kanssa sekä Deathissa että Cynicissa soittanut kitaravirtuoosi on avautunut sosiaalisessa mediassa entisen yhtyetoverinsa poismenosta. Masvidal kirjoittaa:

”Olen shokissa ja suuren surun vallassa menetettyäni yhden vanhimmista ystävistäni. Me olimme sielunveljiä, joita yhdisti jokin, joka on meitä kumpaakin suurempaa. Niin monet muistot ovat tulvineet sydämeeni ja mieleeni. Tiesin, että meillä on yhteys siitä hetkestä lähtien, kun tapasin hänet ensimmäistä kertaa yläkoulussa. Hänellä oli ylitsevuotavia lahjoja, ja olen todella kiitollinen siitä, että saimme tehdä musiikkia yhdessä. Lopussa jäljelle jää vain rakkaus, ja juuri sitä minä tunnen Seania kohtaan. Ketään samanlaista ei tule ikinä olemaan. Toivon rauhaa hänen perheelleen ja faneilleen ympäri maailmaa. Kuunnelkaa Seania soittamassa rumpuja, niin kuulette hänen sydämensä laulavan.”

Kommentoi julkaisua