Dee Snider lyttäsi NFL:n päätöksen pestata Shakira ja Jennifer Lopez Super Bowlin puoliaikashow’hun: ”Emmekö me rokkarit heiluta persettä tarpeeksi?”

Super Bowl on amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan jokavuotinen loppuottelu, joka pelataan tammi-helmikuun vaihteessa. Super Bowlissa kohtaavat pudotuspelien jälkeen kahden eri konferenssin, American Football Conferencen (AFC) ja National Football Conferencen (NFC), voittajat, ja se on yksi maailman seuratuimmista yksittäisistä urheilutapahtumista.

Super Bowlin puoliajalla esiintyy joka vuosi aina joku musiikin supertähti, mutta jostain syystä rock- sekä metallibändit ovat aina loistaneet poissaolollaan ohjelmistosta, eikä esimerkiksi juuri maailman suurimmaksi metallibändiksi nimetty Metallica ole päässyt esiintymään tapahtumassa kertaakaan sen historian aikana. Ensi vuoden Super Bowlin esiintyjät on hiljattain julkistettu, ja tänä vuonna pelin puoliajalla kunnian esiintyä saavat popparit Shakira ja Jennifer Lopez.

Twisted Sisterin nokkamies on lytännyt NFL:n tämän vuoden valinnat toteamalla, että rokkarit kyllä täyttävät stadioneita esiintyessään ja heidän musiikkiaan käytetään pelien tiimellyksessä mutta he eivät ilmeisesti heiluta persettään tarpeeksi keikoillaan päästäkseen puoliaikashow’hun esiintymään. Voit lukea Dee Sniderin purkaukset aiheesta tästä:

Kommentoi julkaisua