Deep Purplen ”Turning To Crime” -albumi ilmestyy perjantaina – katso uusi musiikkivideo

Kirjoittanut Satu Haiko - 23.11.2021

Deep Purplen menestyneiden ”7 and 7 is” ja ”Oh Well” -sinkkujulkaisujen viimeiseksi seuraajaksi on julkaistu Huey ”Piano” Smithin ”Rockin’ Pneumonia And The Boogie Woogie Flu” sekä musiikkivideo. Uusi albumi ”Turning To Crime” ilmestyy tänä perjantaina 26. marraskuuta earMUSICin kautta.

Kosketinsoittaja Don Airey avaa taustoja kappaleen valintaan:

”Minun kuuluisi sanoa, että olen halunnut versioida kappaletta ihan nuoruusvuosistani lähtien, mutta rehellisesti sanottuna kappaleen alkuperäinen versio ei ole minulle kauhean tuttu. Professor Longhair -yhtyeen versio oli se, joka inspiroi minua tässä sovituksessa. Minä vaan rakastan koko biisiä ja kyseistä pianonsoittotyyliä… sitä on hyvin vaikea jäljittää, ja tässä oli haastetta kerrakseen. Kun kappale tuli takaisin muilta bändin jäseniltä, ajattelin että ”wau, tämä toimii. Todella hyvä sovitus!” 

”Time trilogy” -sarjana tunnetut ”NOW What?!”,”inFinite” ja ”Whoosh!” -albumit ovat myyneet yhteensä yli miljoona kappaletta, sijoittuneet yhdentoista listan kärkeen ja keränneet yhteensä yli neljäkymmentä Top 40 -sijoitusta.

Katso uusi musiikkivideo alta:

Luetuimmat

Uusimmat