Def Leppard -rumpali Rick Allen puoltaa Mick Marsin päätöstä jäädä pois Mötley Crüen kiertueelta: ”Hän on kärsinyt hirveistä kivuista”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 15.2.2023

Tovi sitten paluun tehneen rock-jätti Mötley Crüen kitaristi Mick Mars ilmoitti jäävänsä pois bändin paluukiertueelta. Marsin tilalle kitaran varteen napattiin muun muassa Rob Zombien bändissä soittanut kitarataituri John 5.

Mötley Crüen kanssa kiertueella soittaneen Def Leppardin rumpali Rick Allen on tuoreessa ”Appetite For Distortion” -podcastin haastattelussa kertonut ymmärtävänsä Marsin päätöstä jäädä pois sairastamansa selkärankareuman takia.

”Se oli Mickin päätös siirtyä eteenpäin ja siirtyä seuraavaan osaan elämässään. Me kaikki tiedämme, että Mick on kärsinyt hirveistä, hirveistä kivusta; sen näkee hänen kasvoiltaan koko ajan. Ainoa kerta, kun näin hänet todella elementissään, oli, kun hän oli lavalla soittamassa bändin kanssa. Sen on täytynyt olla erittäin vaikea päätös. Tarkoitan, että se olisi ollut eri asia, jos hänet olisi heitetty ulos, mutta se ei ollut lainkaan sellaista. Se oli hänen henkilökohtainen valintansa. Eikä sitä voi sanoa vääräksi. Se oli hänelle silloin oikein”, Allen kertoo.

Podcast-jakso on piilotettu toistaiseksi, mutta sen kerrotaan palaavan taas pian kuultavaksi.

Luetuimmat

Uusimmat