Def Leppardin Rick Allen paljastaa, että Mötley Crüe oli helppo vakuuttaa pois tauolta kiertueelle: ”Luulimme, että he olivat lopettaneet ikiajoiksi”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 12.12.2022

Mötley Crüen ja Def Leppardin stadionkiertue keräsi kesän aikana 173 miljoonan dollarin lipunmyynnin, ja kyseessä onkin yksi vuoden 2022 tuottoisimmista kiertueista.

Moni tuskin yllättyi, kun Mötley Crüe ilmoitti vuonna 2019 tekevänsä paluun siitä huolimatta, että yhtyeen oli tarkoitus olla tekemättä paluukiertuetta.

Nyt Def Leppardin rumpali Rick Allen kertoo tuoreessa Sonic Perspectivesin haastattelussa, että glam metal -suosikkia ei ollut lopulta vaikeaa saada pyörtämään päätöstään paluusta.

”On hienoa kiertää noiden kavereiden kanssa. Luulimme, että he olivat lopettaneet ikiajoiksi. Sitten pyysimme heitä tulemaan kiertueelle kanssamme, eikä tarvinnut paljon suostuttelua saada heidät takaisin tien päälle. Se on fantastista, koska nyt näemme Nikkin [Sixx, basso] ja Tommyn [Lee, rummut] ystävyyden olevan taas sitä, missä se oli. Monien vuosien ajan he eivät todellakaan pitäneet toisistaan, ja uskon, että kun he näkevät asiat jälkikäteen ja huomaavat kaiken sen hyvän, mitä he ovat tehneet, he ymmärtävät, että heidän perintönsä oli hyvässä kunnossa. On siis hienoa päästä kiertämään heidän kanssaan.”