Delainin kitaristi Merel Bechtold jättää yhtyeen

Hollantilaisen sinfonista metallia esittävän Delainin kitaristi Merel Bechtold on ilmoittanut astuvansa syrjään bändistä. Syyksi Bechtold kertoo halunsa keskittyä muihin musiikillisiin projekteihin. Hän ehti soittaa yhtyeen riveissä yhteensä viisi vuotta toimiessaan aluksi kitaristina yhtyeen kiertuekitaristina, minkä jälkeen hänet julistettiin viralliseksi jäseneksi vuonna 2015. Bechtold esiintyy yhtyeen kanssa viimeistä kertaa  23. kesäkuuta Belgian Graspop Metal Meeting -festivaaleilla. Yhtye kertoo:

”Oli mahtavaa jakaa lava tämän tulipallon kanssa, ja odotamme innolla näkevämme hänen eri projektiensa tulokset. Vaikka tulemmekin ikävöimään Mereliä kiertueella, ymmärrämme, että kiireiset aikataulumme edellyttävät suurta omistautumista. Kunnioitamme ja ymmärrämme hyvin hänen päätöstänsä keskittyä omaan poluunsa. Aiomme jatkaa esiintymistä viisikkona niin kuin ennenkin, ja odotamme innolla seuraavan albumimme valmistumista, tulevaa festivaalikautta, kiertuettamme Amorphiksen ja Anneke Van Giersbergenin kanssa sekä ’Masters of Destiny’ -kiertuettamme. Nähdään pian! Kiitos Merel, toivomme sinulle vain parasta!”

Bechtold kirjoittaa sosiaalisessa mediassa:

”Melkein viiden vuoden jälkeen minun on tullut aika keskittyä omiin unelmiini. Aikaisempien sitoumusteni johdosta huomioni on herpaantunut omalta musiikilliselta polultani, jota haluan seurata. Minusta tuntuu, että minun on annettava itselleni aikaa ja mahdollisuus seurata omia musiikillisia tavoitteitani. Tämä on todennäköisesti elämäni rankin päätös, mutta lopulta on tärkeää seurata omaa sydäntään ja olla onnellinen. Haluan kiittää yhtyetovereitani ja henkilökuntaa. Tulen ikävöimään teitä kovin! Valtavat kiitokset myös kaikille mahtaville ihmisille, joihin olen päässyt tutustumaan tien päällä. Ja kaikista suurimmat kiitokset kuuluvat juuri sinulle kaikista mahtavista ja lämpimistä muistoista. On ollut ilo.”

Kommentoi julkaisua