Demonurkka vol. 154 (vk 13/2020)

Kirjoittanut Tapio Aro - 29.3.2020

Kovaa rockia eli hardrockia on tarjolla Demonurkassa tänään. Mukana Pretty Wild Ones, Standing Crew ja Revolverz, joista yksi pääsee kilpailemaan paikasta Nummirockiin.

https://www.facebook.com/PrettyWildOnes/

Pretty Wild OnesDrop it Like a Bomb

Pretty Wild Ones tulee Iisalmesta ja tarjoilee meille singlensä Drop it Like a Bomb”. Kappale on energistä ja tukkaheville haiskahtavaa menoa. Kitarariffeistä tulee vahvasti Guns ’N Roses mieleen, kappaleen välikohta sisältää tukevia Welcome to the Jungle” –viboja, ja kitarasoolo on kuin suoraan Slashin kikkakirjasta. Myös vokaaleista tulee hieman Gunnarit mieleen, mutta sanoitukset taas liikkuvat enemmänkin yhtyeen omilla seuduilla. Pretty Wild Ones tarjoilee teknisesti pätevää ja loistavilla kitarakuvioilla maustettua hardrockia. Kunpa kappaleesta löytyisi vielä vähän enemmän tarttuvuutta.

https://www.facebook.com/standingcrewtheband/

Standing CrewMotorway

Hardrock-pumppu Standing Crew on perustettu vuonna 2018, ja kotipaikkana yhtyeellä on Lapua. Demonurkkaan yhtye on lähettänyt kappaleensa Motorway”, joka rullaa eteenpäin kuin rekka moottoritiellä, sillä meno on letkeää ja tasaista, eikä turhia hötkyillä ja ohitella. Kappale sopii myös yhtyeen nimeen, sillä eihän tämä mikään jumping crew ole, vaan Standing Crew: tukevasti seisotaan paikallaan ja annetaan muiden hössöttää.

https://www.facebook.com/RevolverzBand/

Revolverz – Bad Boys

Helsingistä ponnistaa nelihenkinen Revolverz. Yhtyeen kappale Bad Boyson suoraviivaista hardrockia, josta tulee vahvasti mieleen vähän aikaa sitten lopetuspäätöksensä perunut Mötley Crüe. ”Bad Boys” toimii mukavasti, meno on räkäistä ja anteeksipyytelemätöntä kuin Mötiköillä parhaina päivinään. Myös kappaleen melodiat ovat kohdillaan, ja viimeisen silauksen antaa kelpo kitarasoolo.

Viikon parhaat hardrockit löytyvät kappaleesta Bad Boys, josta on vastuussa Suomen Mötley Crüe eli Revolverz. Yhtye pääsee täten kilpailemaan paikasta Nummirockiin.

Mikäli mielit yhtyeesi kanssa Demonurkan syyniin, tyrkkää demosi meille: http://kaaoszine.fi/demoupload/