Demonurkka vol. 179 (vk 24/2021)

Kirjoittanut Mikael Säynevirta - 21.6.2021

Tämän viikon demonurkassa taas pitkästä aikaa suomalaista death metalia. Tämän viikon arvioitavina bändeinä toimivat BaronHagalas ja Logistic Slaughter. Pidemmittä puheitta, mennään suoraan bändeihin.

Kalenterikuva 2023
Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2023 →

Baron – ”Hands of Sin

Baron toimii nurkalle hyvänä avauksena, sillä ”Hands of Sin” ei jätä ketään kylmäksi. Kappale on vajaa neljä minuuttia täyttä tykitystä, jossa on mieleenpainuva kitaramelodia. Yhteenvetona bändiä voisi luonnehtia tämän yhden kappaleen perusteella moshpit-kuninkaallisiin kuuluvaksi, sillä pystyn kuvittelemaan kyseisen bändin lietsomassa moshpitia Tuska-festivaaleilla.

Cartoon Network Dancing GIF by Golden Wolf

https://www.facebook.com/hagalasofficial/

Hagalas – ”Catalyst

Kappale alkaa mahtipontisella introlla, joka toimii ilmeisesti myös kertosäkeenäkin. Dynamiikka kertosäkeen ja säkeistön välillä on mielenkiintoinen, sillä kertosäe on huomattavasti tyhjempi. Säkeistössä taas rummut tykittävät mitäs muutakaan kuin blast-komppia. Kappaleessa on myös useampia osia, jotka säilyttävät kuuntelijan mielenkiinnon.

Sassy The Look GIF

https://www.facebook.com/logisticslaughter/

Logistic Slaughter – ”Blue Pulp

Kappale on esimerkki astetta brutaalimmasta musiikista, sillä vokaalit kuulostavat aika ajoin siltä, kun elävältä sialta koitettaisiin repiä päätä irti paljain käsin. Samaan aikaan rytmiryhmä huolehtii vankasta groovesta, joka yhtälailla on astetta rankemmalla otteella soitettu. ”Blue Pulp” on jotain sanoinkuvaamatonta, mutta jos tätä johonkin koittaa verrata, niin ensimmäisenä mieleeni tuli Kornin ja Cannibal Corpsen yhdistelmä.

Happy Illumination Entertainment GIF by Sing Movie

Tämän demonurkan voiton vie Logistic Slaughter kappaleellaan ”Blue Pulp”. Bändin vokalistilla on tunnistettava ulosanti, joka saattaa jonain päivänä johtaa suurenkin yleisön tunnustukseen.

Alta löytyy vielä demoupload-linkki, jonka kautta pystyy lähettämään kappaleita demonurkan arkistoihin. Jos sinulla on bändi tai muu projekti ja tahtoisit osalliseksi demonurkkaan, on tuo linkki sinua varten!

https://kaaoszine.fi/demoupload/

Luetuimmat

Uusimmat