Demonurkka vol. 180 (vk 25/2021)

Tämän viikon demonurkan kappaleet ovat valittu hieman eri tavoin kun aiemmin. Tällä viikolla päätin ottaa vähän eri genreistä edustajia, joidenka kappaleet kertovat kumminkin samasta aiheesta, kuolemasta. Siirrytään siis nurkan kolmikkoon, johon kuuluu LakoniaLuodE, sekä Kille Kuuleri

Lakonia – ”Musta Koira

Kappale on musiikillisesti monipuolinen, joka leikittelee metalcore kitarariffeillä sekä eri tahtilajeilla. Tietyissä osissa joku voisi kumminkin sanoa tämän menevän hieman yli hilseen. Toki se on vain makuasia, ja tällaisella musiikila on kyllä oma kuulijakuntansa. Ja uskoisinkin, että esimerkiksi Gojira -faneille tämmöinen tavara uppoaa paremmin kuin hyvin!

dan levy comedy GIF by CBC

https://www.facebook.com/LuodE1.0/

LuodE – ”Hyvään Hämärään

Kappaleessa on paljon yhtäläisyyksiä hön, mutta bändillä on ominainen hieman raskaampi soundi. Jollain tapaa tämä raskaampi soundi taas luo minulle mielikuvia Metallicasta. Joka tapauksessa tämä kombo toimii paremmin kuin hyvin, ja tässä onkin potenttiaalia suomalaisen metallin tähtitaivaalle.

play piano GIF by Internet Cat Video Festival

https://www.facebook.com/killekuuleri/

Kille Kuuleri – ”Kuolen

Kappale yhdistelee mielenkiintoisella tavalla rock musiikkia black metal teematiikkaan. Tämä onkin hyvä esimerkki kappaleesta, joka saattaa aiheuttaa ahdistusta näin juhannuksenkin jälkeen. Toisaalta kappaleen lopussa tulevat modulaatiot voivat olla parhaimmillaan voimaannuttavia.

Scaring Tim Burton GIF

 

Tällä viikolla valitsen demonurkan voittajaksi LuodEn, kappaleellaan ”Hyvään Hämärään”. Kappaleen kypsä soundi, sekä oivaltava lyyrinen puoli tekivät minuun tällä kertaa suurimman vaikutuksen.

 

Lisään tänne jälleen tuon demoupload linkin, jota kautta sinun on mahdollista lähettää omia tai projektisi kappaleita demonurkan arkistoihin!

https://kaaoszine.fi/demoupload/