Demonurkka vol. 186 (vk 51/2021)

Kirjoittanut Mikael Säynevirta - 28.12.2021

Luet tällä hetkellä omien laskujeni mukaan vuoden viimeistä Demonurkkaa. Päivät pitenevät ja black metal soundaa aina hyvältä, joten päätin raapustaa vuoden viimeisestä nurkasta black metal -nurkan. Tällä viikolla mukana ovat Diskreator, Goatskullt ja Withered Land.

Diskreator – ”Atra

Yhden kappaleen perusteella vakuuttavan oloinen kvartetti, jolla on taitoa ja uskallusta tehdä kappaleeseen erilaisia osia. ”Atra” säilyttää mielenkiinnon, lisäksi kappaleen seinään loppuva lopetus saattaa olla monelle kohta, jolloin havahtuu olevansa koukussa ja tahtovansa lisää. Kuuntelu siis omalla vastuulla!

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy
illustration sketch GIF by Alexander Lansang

Goatskullt – ”Pyhä maa

Antaa kaikkien kukkien kukkia ja sitä rataa mutta huomaan vahvan yhteyden Goatskulltin ja Suamenleijonan välillä. Onhan se hienoa, kun kaikki kuolevat, ja kärsimys kuuluu asiaan. Tässä vaiheessa on kumminkin pakko sanoa, että asiat esitettiin vähän liian palikasti. Ehken siitä syystä henkilökohtaisesti löytänyt kappaleesta minkäänlaista viihdearvoa.

Shocked What Is It GIF
https://www.facebook.com/WitheredLand/

Withered Land – ”Through the Misty Mountains

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Kappaletta kuunnellessani mietin muutaman minuutin, oliko kappaleen tarkoitus lähteä liikkeelle jossakin vaiheessa. Tarkemmin kuunnellessani huomasin kappaleen sisältävän jopa rumpuraitoja, joita en itse pystynyt muutamalla ensikuuntelulla juurikaan erottamaan. Kappale sisältää paljon palasia, mutta ne eivät tunnu osuvan ihan oikeille paikoille.

Eyes What GIF

En usko, että kellekään tulee yllätyksenä, jos kerron Diskreatorin voittavan tämän viikon Demonurkan. Ja onhan se nyt aika kovaa kamaa! Ukot lunastivat voitolla myös mahdollisuuden päästä soittamaan ensivuoden Nummirockiin.

Ja muistuttelen vielä, että Demonurkan voittaja valitaan soittamaan tulevan kesän Nummirockiin. Nyt jos joskus kannattaa laittaa demoja tulemaan demo upload -linkin kautta!

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy