Demonurkka vol. 40 (vk 44/2016)

Demonurkka 2015Anarkian erilaisia muotoja tarkastellaan tänään Demonurkassa. Musiikista vastaa kolme erityylistä bändiä, joista kumminkin jokaista yhdistää juuri tuo anarkinen asenne. Arvostelussa , ja . Tukka pystyyn, mehupönttö olalle ja vastustamaan kaikkea!

 

 

K.P.H”Rovaniemi Ei Rakasta Minua”k-p-h

K.P.H on neljä vuotta kasassa ollut punk-bändi, joka hakee vaikutteensa useista punkin eri alalajeista ja rockista. Sekoitus vedetään sitten tehosekoittimen läpi ja jäljelle jää hyvin räkäistä hardcore punkkia. ”Rovaniemi Hardcore: Demo 2016” on bändin uusimpia julkaisuja, josta haisee anarkia hyvin pitkältä. Kolme biisiä sisältävän demon parasta antia on ”Rovaniemi Ei Rakasta Sinua” -kappale, joka varmasti saa aikaan hyvät yhteislaulut kotikylän keikoilla. Hiukan raskaammat väliosat toimii todella hyvin rokkaavamman kertosäkeen kanssa.

Bändi Facebookissa
Tästä kappale kuunteluun

k-p-h

Perseenpyyhkijät”Nuori Ja Tarvii Rahaa”perseenpyyhkijat

Kakkahuumori sikseen, nyt tulee Perseenpyyhkijät. Pari vuotta kasassa ollut poppoo hakee vaikutteensa 70-luvun loppupuolen punkrockista ja toteuttaa biisit hyvällä asenteella. Bändin vokalistin ääni on kivan selkeä ja siinä on juuri oikeaa asennetta, mutta myös tiettyä poikamaisuutta. Sanoitukset ovat tarttuvia, ja jätkät tuntuu olevan yllättävän kovia soittamaan. Bändin nimeä kantavan 7-tuumaisen parasta antia on todella tarttuva ”Nuori Ja Tarvii Rahaa”. Kyllä tätä voisi kylmän oluen kanssa kuunnella keikan, jos toisenkin.

Bändi Facebookissa
Tästä kappale kuunteluun

perseenpyyhkijat

anteron sukset!!!Anteron Sukset!!!”Antero Lähtee”

Anteron Sukset!!! on hetken mielijohteessa perustettu projekti, jolla on suuri vaara lähteä käsistä. Demonurkan viikon rokkaavimmassa bändissä on jotain pirun tarttuvaa, rujoa ja menevää. Bändin ainoa kappale ”Antero Lähtee” sisältää jopa hyvin hävyttömän poppimaisen kertosäkeen, joka on taustalla kuuluvien ”uu uuu” huutojen kanssa pirun hyvän kuuloinen. Jospa se mopo lähtisi pojilta käsistä ja saataisiin lisää tämmöistä Luonteri Surf meets Rattus –tyylistä matskua.

Bändi facebookissa
Tästä kappale kuunteluun

anteron-sukset

 

”Suksi suksi ei luista mihinkään..” Anteron Sukset!!! vastaa tämän viikon kovimmasta biisistä. Tuttuun tyyliin viikon paras saa mahdollisuuden voittaa huikeita palkintoja, kunhan ne palkinnot saadaan selville. Hopi hopi tekemään lisää biisejä!

Täältä oman bändin tuotokset Demonurkan arvosteltavaksi!
http://kaaoszine.fi/demoupload/

Kirjoittanut: Janne Partanen

Kommentoi julkaisua