Demonurkka vol. 50 (vk 4/2017)

Kirjoittanut Janne Partanen - 31.1.2017

Joskus bändissä ei tarvitse olla kuin yksi kantava voima, joka saa päästään rajoittamattoman luovuutensa irti ilman ulkopuolisia häiriöntekijöitä. Demonurkassa tarkastellaan tänään yhdenmiehen bändejä. Tarjolla on The Parasite Paradise, Osku Kinnunen ja Ignatius.

The Paratise ParadiseThe Devil Walks Beside Me


The Parasite Paradise
tarjoilee makaaberia ja synkkää musiikkia mustasydämmisille. Black metallin ja bluessin hämärästi yhdistelevä bändin on kyllä sangen kipeän kuuloinen tuttavuus. Rujot soundit sopivat pirun hyvin bändin häijyyn ulosantiin, joka on kuin suoraan Rob Zombien paremmista kauhuleffoista. Saatana asuu rämeiköllä ja sieltä kaikuu mystistä musiikkia. Vallan tunnelmallisen demon parasta antia on groovaava ”The Devil Walks Beside Me”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Bändi facebookissa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Osku KinnunenLessened

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Osku Kinnunen on tuttu veijari Karhu-yhtyeestä, mutta nyt tarjolla olisi hänen omalla nimellä kulkevaa mäiskettä. Modernia metallia soittavan miehen projekti onkin ihan kivan kuuloinen ja muistuttaa ajoittain Diablon uudemmalta tuotannolta. Soitto kulkee ja soundipuolella homma pelaa. Kinnusen musiikkiin toivoisi vain jotain omaa koukkuaan, koska nyt se meinaa vähän hävitä massaan, joskin kylläpä sitä huonommallakin materiaalilla on pinnalle päästy. Biisikolmikosta paras on eniten Diabloa muistuttava ”Lessened”, joka jyrää sangen hyvällä sykkeellä.

Bändi mikserissä

IgantiusCrash

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Ignatius tarjoileen tämän viikon erikoisimman julkaisun, sillä tällä yhdenmiehen bändillä ei ole oikein selkeää suuntaa. Toki tätä alleviivaa että ”Kameleontti” on kokoelmalevy. Tyylit vaihtelevat maalailevasta tunnelmoinnnista aina alternative rockin kautta lähes poppimaiseen ulosantiin. Monipuolisen levyn parasta antia on unimainen ”Crash”, joka sai mieleni täyteen kauniita muistoja menneistä ajoista.

Bändi facebookissa

Black metallilla voittoon tällä viikolla! The Parasite Paradise yhtyeen biisi ”The Devil Walks Besides Me” voittaa omintakeisellla tyylillään. Bändi pääsee vuoden aikana kilpailemaan palkinnoista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Mikäli mielit yhtyeesi kanssa Demonurkan syyniin, pistäpä demosi meille tuossa osoitteessa:
http://kaaoszine.fi/demoupload/

Kirjoittanut: Janne Partanen

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat