Demonurkka vol. 70 (vk 24/2017)

Kirjoittanut Janne Partanen - 18.6.2017

Demonurkassa on tällä viikolla tarjolla vauhtia ja vaarallisia tilanteita, sillä tarjolla olisi kolmen bändin verran thrash metalia. Nyt onkin aika kaivaa farkkuliivit kaapista, laittaa repaleinen bändipaita päälle ja sukeltaa pittiin. Arvotelussa Sgt.Slime, Bloodblind ja Fearrage.

Bloodblind Fuel For Fury

Bloodblind on suhteellisen nuori tulokas, vaikka miehistö ei olekaan enää mitään pikkupoikia. Bändi on lähtenyt takomaan heti uransa alusta timanttista materiaalia, ja sen kirkkaimpana kärkenä on ehdottomasti ”Fuel For Fury”. Kappaleen pääriffi on murhaava ja laittaa väkisin pään heilumaan. Keskitempoinen biisi jyrää alusta loppuun sellaisella asenteella, että arvostelijan tekee mieli huutaa mukana. ”Fuel For Fury” on otettu bändin nimeä kantavalta julkaisulta, jonka muut kaksi biisiä potkivat päähän yhtä kivalla sykkeellä.

Tuosta biisi kuunteluun
Tuosta löytyy bändin facebook sivut

Fearrage Exterminate

Vähän modernimmalla otteella thrash metaliin lähtevä Fearrage on päättänyt laittaa biisiinsä aimo annoksen groovea mukaan. ”Exterminate” kuulostaakin hyvin paljon Amerikan-serkkujen tuotoksilta, mikä ei tietysti ole yhtään huono asia. Kappaleessa on hyvä meno alusta loppuun eikä lepotaukoja anneta. Soitto on taitavaa, ja jokainen ukko hoitaa oman tonttinsa hyvälllä otteella. Kyllä sitä näköjään Suomessakin osataan tehdä modernia thrashia.

Tuota biisi haltuun
Tuosta löytyy bändin facebook sivut

Sgt. SlimeThe Beer Hunter

Nyt mennään taas hyvin perinteisen thrash metalin suuntaan. Sgt. Slime paukuttaa rehellistä crossover thrash metalia S.O.D-hengessä, ja menohan on silloin taattua. Turpaan tulee siis heti alkutahdeista alkaen, ja biisit on kuin tehty moshpittiä pyörittämään. Soundimaailma on myös kuin suoraan tyylisuunnan alkupään bändeiltä, mikä sopii tällaiseen rymistelyyn todella hyvin. ”The Beer Hunter” on äärimmäisen hyvä esimerkiki siitä, mitä crossover thrashin pitää olla, eli iskevää ja äänekästä eikä itseään liian tosissaan ottavaa. Väsyneen aamun iloinen yllättäjä oli Sgt. Slime.

Tuosta biisi kuunteluun
Tuota bändin facebook sivut

Voi tätä ihanaa räimettä! Thrash metal kyllä sopii tiettyihin olotiloihin niin täydellisesti. Parasta antia tällä viikolla tarjosi Bloodblind, jonka biisi sai väsyneet niskat väkisin heilumaan.

Kirjoittanut: Janne Partanen

Luetuimmat

Uusimmat