Denny’s -ravintolassa järjestettiin hardcore-konsertti: bändi käynnisti joukkorahoituksen korvatakseen aiheuttamansa tuhot

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 18.12.2019

Hardcore-konsertit tunnetaan intensiivisyydestään ja siitä, että varomaton voi saada helposti aikaan aikamoista vahinkoa ympärillä tapahtuvan kaaoksen keskellä.

Yhdysvaltalaisessa Denny’s -ravintolaketjun ravintolassa järjestettiin ilmeisesti jälleen jostain syystä joulukuun 14. päivä hardcore-konsertti, jossa esiintyi kalifornialainen bändi Wacko. Konsertin oli pistänyt pystyyn 17-vuotias promoottori Bryson Del Valle, ja väkeä riitti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Konsertista näkee videoidenkin perusteella, että tunnelma oli niin sanotusti katossa. Tämän seurauksena ravintolaan aiheutui ilmeisesti sen verran vahinkoa, että nyt Denny’s vaatii nuorelta promoottorilta korvauksia yhteensä tuhannen dollarin verran. Bändi pistikin pystyyn GoFundMe-rahoituskampanjan, jolla saatiin kasaan 1,115 dollaria.

”He väittävät, että muutama tuoli, muutama pöytä ja pari kattolamppuhärveliä muka ovat yhteensä tuhat dollaria. Hevonpaskaa! Vitut heistä, annamme heille 600 dollaria ja käskemme menemään Wal-Martiin ostamaan uudet”, yhtye kirjoittaa Instagramissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

https://www.instagram.com/p/B6FmFtOnqIs/

https://www.instagram.com/p/B6JR7JNjWVn/

Luetuimmat

Uusimmat