Destractive – Gospel Of Warheads

Destractive – Gospel Of WarheadsHelsingissä sijaitseva -yhtye on aloittanut tuhoamistoimintansa vuonna 2006, ja demo ”Gospel of Warheads” on julkaistu tammikuussa 2013. Kvintetti työstää tällä hetkellä ihka oikeaa ensi-EP:tä; demojulkaisuja löytyy yhteensä neljä kipaletta.

Kokoonpanon death/thrash/black metallin sekametelisoppa jyrisee eteenpäin ”Gospel Of Warheadsin” siivittämänä, manifestimaisien alkusanojen kera. Ensivaikutelmat ovat erittäin hurjat rosoisten sähkökitaroiden, blast beatien ja laulajan rähinöinnin ansiosta. Tunnelma vaihtuu astetta black metallimaiseksi ”Blood On The Soilin” aikana. Tämä on tervetullutta vaihtelua demon (melo)death-maailmalle, jota ”Innocence Illusion” ja ”Enter Bloodlust” tarjoavat suuremmalla syötöllä.

Ei-niin-perinteiset sävelkulut ovat plussaa ja biisien erilaisuudesta rapsahtaa lisäpisteitä, ne jäivät mukavalla tavalla mieleen. Laulajan kurkunpää vaikuttaa käyvän kovilla, mutta hyvin on poliitikot hirteen manattu. Demon äänenlaatu ei miellyttänyt korvaa diskanttisuuden, epätasapainoisen miksauksen ja kumisevan basson takia – selkeämpi soundimaailma olisi poistanut demomaisuuden saman tien. Moninaista rumputyöskentelyä oli mukava kuunnella, mutta joitain pelti-iskuja ja hi-hatia ei. Levyn kansikuva oli lähinnä hämmentävä, dystopinen grindcore goes ”Suo, kuokka ja Jussi”.

Jos joku haluaa sekä pätevää, että raakaa soittomeininkiä, Destractive tarjoaa sitä suurella sydämellä!

6/10

Kappalelista:
1. Gospel Of Warheads
2. Blood On The Soil
3. Innocence Ilusion
4. Enter Bloodlust

http://www.mikseri.net/artists/destractive.115006.php

Kirjoittanut: Kristian Kankare

Kommentoi julkaisua