Destruction julkaisee seuraavan albuminsa vuonna 2022: ensimmäinen maistiainen julki elokuussa

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 4.8.2021

Pitkän linjan saksalainen thrash metal -yhtye Destruction on käyttänyt korona-ajan hyödyksi valmistelemalla uutta musiikkia. Tuoreessa Janne Vuorelan toteuttamassa haastattelussa bändin keulakuva Marcel ”Schmier” Schirmer kertoi asiasta.

”En ollut pitkään aikaan valmis. Viime vuonna en edes yrittänyt ajatella uutta albumia. Mutta sitten tämän vuoden alussa olin tavallaan motivoitunut. Periaatteessa livestreamin jälkeen istuin alas ja aloin kirjoittaa uutta kamaa. Ja sitten helmikuussa aloimme tehdä ensimmäisiä demoja ja kaikkea. Ja olemme [käyneet] studiossa siitä lähtien. Tällä hetkellä menen huomenna taas studioon tekemään viimeiset miksaukset. Uusi albumi valmistuu siis tänä kesänä – miksaukset ovat valmiit elokuussa. Ja julkaisemme myös uuden singlen hyvin pian. Mutta albumi on tulossa ensi vuoden alussa. Levy-yhtiömme sanoi heti, että tänä vuonna ei ole enää tilaa uudelle albumille; tänä vuonna on niin paljon muita bändejä tulossa [uusia julkaisuja]. Kaikki lykkäsivät [julkaisujaan]. Julkaisemme kuitenkin tänä vuonna muutaman singlen, jotta fanit tietävät, että uusi albumi on tulossa pian. Olemme kirjoittaneet mielestäni paljon hienoja kappaleita, ja ensimmäinen niistä ilmestyy noin kahden tai kolmen viikon kuluttua – 19. päivä [elokuuta].”

Uutta albumia voidaan siis odotella vuoden 2022 alkuun, ja uusi single ilmestyy odotusten mukaisesti elokuussa. Destructionin edellinen albumi ”Born To Perish” ilmestyi vuonna 2019.