Destructionin perustajajäsen ja kitaristi Mike Sifringer ei enää jatka bändissä: korvaaja sekä uusi single julki

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 20.8.2021

Saksalaisen thrash metal -yhtye Destructionin perustajajäsen ja pitkäaikainen kitaristi Mike Sifringer ei enää jatka bändissä. Eron kerrotaan johtuvan niin henkilökohtaisista kuin musiikillisistakin erimielisyyksistä. Korvaajaksi on ilmoitettu Martin Furia.

Yhtye kertoo tiedotteessaan:

”Viimeiset kaksi vuotta ovat olleet koettelevia aikoja meille kaikille. Olemme kaikki surullisia ilmoittaessamme, että Mike on jättänyt Destructionin. Tämä oli järkytys ja iski meihin kovaa, mutta siitä huolimatta ei ollut koskaan epäilystäkään siitä, että jatkamme bändinä. Olemme vahva yksikkö ja ylpeänä toivotamme uuden kitaristimme Martin Furian tervetulleeksi bändiin! Kemiamme ovat loistavat, sillä Martin on ollut osa Destruction-perhettä jo monta vuotta. Hän on täydellinen uusi mies keihään varressa – ensimmäiset keikat ovat olleet helvetin hienoja!”

Bändi julkaisi samalla myös uuden singlen nimeltään ”State Of Apathy”.

”State Of Apathy’ osoittaa, mihin suuntaan Destruction tulee menemään uudella levyllä: enemmän ’back-to-the-roots’, enemmän kitaroita, enemmän ’in your face!’ Tämä bändi on elämäni, ja annamme aina 100 %:n panoksen pitääksemme hengen elossa. Toivottavasti rakastatte uutta singleä yhtä paljon kuin me – kiitos kaikesta tuesta! Toivotamme Mikelle kaikkea hyvää hänen tulevaisuudelleen, meille on vain yksi tie; THRASH TILL DEATH!”

Sifringer itse kommentoi eroaan:

”On vaikeaa jättää bändi 39 vuoden jälkeen. Destruction on elämäni ja ikään kuin lapseni. Mutta joskus on tehtävä päätöksiä, jotka sattuvat. Olen tällä hetkellä hyvin surullinen, mutta jos jokin ei tunnu enää oikealta, on parempi lopettaa se. Kiitos kaikille entisille bändikavereille. Olen hyvin ylpeä siitä musiikista, jota olemme luoneet yhdessä. Kippis kaikille thrashareille. Ilman teidän tukeanne ja intohimoanne Destructionia ei olisi olemassa. Peace.”