Devilsbridge raottaa orastavaa potentiaaliaan ”Endless Restless” -EP:llä

Viisihenkinen toi oman osaamisensa esille viime viikolla julkaistun ”Endless Restless” -EP:n myötä. Vajaa puolituntinen äänite pitää sisällään kaikkiaan kuusi energistä ja rosoista hard rock -kappaletta. Erityisen sveitsiläisyhtyeestä tekee naisvokalisti, Dani Nell, jonka persoonallista ja vahvaa ääntä on miellyttävä kuunnella. Nellin äänessä on hieman samaa vivahdetta kuin ruotsalaisen Thundermotherin Guernica Mancinilla, joten jos satut pitämään ruotsalaisnaisen äänestä, kannattaa Devilsbridgeenkin tutustua.

Mitä itse äänitteeseen tulee, on ”Endless Restless” -EP alusta loppuun väkevää hard rockia. Tahtia ei edes hidasteta päätöskappaleen kohdalla. EP:n kappaleet ovat keskenään hyvin samantyylisiä hard rock -ilotteluja, eikä äänitteeltä ole siksi helppoa poimia kappaleita ylitse muiden. Levyn ehdottomaksi lippulaivaksi lukeutuu kuitenkin ”Endless Restless Heart”, joka erottuu muista kappaleista kokeilevan tyylinsä puolesta. ”Fire Freessä” olin kuulevani Alter Bridge -vivahteita ja juuri se kappale jäi mieleeni.

”Endless Restless” ei ole mikään maailmaa mullistava levy, mutta ainakaan sveitsiläisyhtyeen osaamista ei voi kyseenalaistaa. Levyltä kun löytyy melodisia, rosoisia ja paikoin progehtaviakin sävellyksiä. Valitettavasti kappaleet eivät pääse kunnolla erottumaan toisistaan, ja sen seurauksena kokonaisvaikutelma hieman ontuu.  Devilsbridgessä on kuitenkin potentiaalia, ja kunhan yhtye vielä löytää enemmän omaa soundiaan, tullaan tästä yhtyeestä vielä taatusti kuulemaan lisää.

6/10

Kappalelista:

  1. 555
  2. Captain Devil
  3. Endless Restless Heart
  4. Fire Free
  5. Centrifuge Of Life
  6. 2Souls

Devilsbidge Facebookissa

Kirjoittanut: Aleksi Parkkonen

Kommentoi julkaisua