Devin Townsend - Tuska 2022.

Devin Townsendille tarjottiin kerran mahdollisuus korvata Rob Halford Judas Priestissa: ”Minut olisi ristiinnaulittu”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 6.1.2023

Kanadalainen metalliseppä Devin Townsend tunnetaan paitsi erinomaisena kitaristina, erinomaisena säveltäjänä ja erinomaisena tuottajana, myös erinomaisena laulajana. Townsendin musiikkiura lähtikin käyntiin Steve Vain ”Sex & Religion” -albumin laulajana.

Nyt Townsend paljastaa tuoreessa The SDR Show’n haastattelussa, että hänelle tarjottiin kerran mahdollisuutta korvata legendaarisen Judas Priestin laulaja Rob Halford bändissä. Halford oli poissa bändistä vuosien 1992-2003 ajan, ja hänen tilallaan bändissä toimi Tim ”Ripper” Owens, joka liittyi bändiin vuonna 1996.

”Teknisesti ottaen kyllä, niin tapahtui, mutta eihän se ole niin, että he olisivat kolkuttaneet juuri minun ovelleni. He lähettivät yleisesti kutsun joukolle laulajia – Warrel [Dane] Nevermoresta, minä ja pari muuta saimme kirjeen”, Townsend kertoo ja jatkaa:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

”Tekniikkani oli niin surkea, että jos olisin joutunut tilanteeseen, jossa olisi ollut niin suuria odotuksia – pitää laulaa kuin Rob Halford… Kuule, minut olisi ristiinnaulittu.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat