Diego Cavallotti kommentoi lähtöään Lacuna Coilista

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 20.6.2024

Uutisoimme hetki sitten, että italialaisen metalliyhtye Lacuna Coilin kitaristi Diego Cavallotti jätti yhtyeen. Bändi julkaisi sosiaalisessa mediassa lyhyen tiedotteen aiheesta.

Nyt Cavallotti kommentoi itse omaa lähtöään bändistä.

”Huomenta kaikki. Haluan jakaa kaikille tämän julkaisun koskien bändistä lähtöäni. Ei, en ole enää osa Lacuna Coilia. Vaikka tämä päätös ei johdu tyytymättömyydestäni tai halustani tutkia uusia mahdollisuuksia, olen päättänyt hyväksyä sen tyynesti ottaen huomioon nämä lähes 10 ihanaa vuotta, jotka olemme viettäneet yhdessä soittaen ympäri maailmaa, ja annan bändin jatkaa matkaansa ilman minua. Toivotan Makille, Andrealle, Cristinalle ja Richardille mitä suurinta menestystä ja tyytyväisyyttä. Kiitän heitä siitä valtavasta kokemuksesta, jonka olemme saaneet kaikkien näiden vuosien aikana, aina rinnakkain. Kiitän teitä kaikkia, ystäviä, faneja ja artisteja, jotka olette kirjoittaneet minulle, mutta ennen kaikkea siitä valtavasta tuesta, jota olen saanut”, Cavallotti kertoo ja jatkaa:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

”Tämä ei kuitenkaan ole minkään loppu, vaan yksi luku on vain lopetettu, ja olen valmis kirjoittamaan uuden. Minulle musiikki on ja pysyy ainoana elämäni syynä, enkä koskaan lopeta tekemästä sitä, mitä rakastan, vaikka se tarkoittaisi paluuta soittamaan autotalleissa tai tyhjille saleille. En malta odottaa, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, olen valmis arvioimaan kaikki mahdolliset uudet tilaisuudet ja jatkossakin toteuttamaan projektejani ylpeänä ja omistautuneena. Kiitos kaikille, ja nähdään.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy